Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

Huawei Matepad Pro Review: Με ένα κορυφαίο Tablet, ξεχνάς το Laptop

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του Matepad Pro, η Huawei δεν έκανε καμία απολύτως παραχώρηση σε τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και πραγματιική ποιότητα. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα IPS LCD Panels που μπορεί να βρει κανεις, με την χρωματική του απόδοση αλλά και την υψηλή ανάλυση.

Στα 2560Χ1600 pixels, η ανάλυση αυτή προσφέρει πυκνότητα και λεπτομέρεια απεικόνισης στο μέγεθος των 10.8 ιντσών που είναι ικανοποιητική από όσο κοντινή απόσταση και αν κοιτάει ο ιδιοκτήτης του Matepad Pro. Αυτό όμως που είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς αρχικά, είναι ότι δεν πρόκειται για OLED Panel. Η ζωντάνια των χρωμάτων, η ένταση τους αλλά και η πολύ υψηλή φωτεινότητα, φτάνει πραγματικά στο όριο του τι μπορεί να κάνει μια οθόνη αυτού του είδους.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμα και οι γωνίες θέασης είναι τόσο μεγάλες, που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς το Matepad Pro για να δει ταινία μαζί με έναν ή και περισσότερους μαζί, χωρίς η μικρή διαφορά στην γωνία από την οποί αβλέπει ο καθένας να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Η οθόνη υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου, κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο σε ένα τάμπλετ. Παρότι τυπικά δεν υπάρχει επίσημα πρόσβαση στο περιεχόμενο του Youtube, εκτός του ότι υπάρχουν εναλλακτικές για αυτό, το Matepad pro  έρχεται με μια πολύ ικανή εφαρμογή προβολής βίντεο που εκτός των άλλων, προσφέρει και τη δυνατότητα εναλλαγής του χρωματικού προφίλ ανάλογα με το είδος του βίντεο, μια επιλογή που δυστυχώς σπανίζει.

Στον τομέα της οθόνης, είναι τελικά ξεκάθαρο ότι η Huawei έκανε ότι καλύτερο μπορεί, με το Matepad pro να εντυπωσιάζει με την ποιότητα, τα χρώματα αλλά και τις διαθέσιμες επιλογές παραμετροποίησης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights