Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Honor Magicbook 14 Review: Ένα προσιτό Laptop χωρίς παραχωρήσεις

Honor Magicbook 14 Review: Ένα προσιτό Laptop χωρίς παραχωρήσεις

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το MagicBook 14 έχει μια εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του, πάντα για τις συνολικές διαστάσεις αλλά και το βάρος του. Στις 51.6Wh, η μπαταρία αυτή είναι εντυπωσιακή στην πράξη, σε συνδυασμό με τον ενεργειακά αποδοτικό Ryzen 5 3500U.

Η Honor δηλώνει έως και 10 ώρες συνεχόμενης χρήσης γραφείου, και το MagicBook 14 είναι ένα από τα λίγα Laptop που επιτυγχάνουν και στην πράξη αυτό το αποτέλεσμα. Μάλιστα μπορεί να το πετύχει αυτό, με τον φωτισμό της οθόνης του λίγο πάνω από το μέσο.

Όμως ακόμα και η Multimedia χρήση δεν μειώνει σημαντικά τον χρόνο αυτό. Η προβολή Streaming video μέσω του Youtube ή και του Netflix μπορεί να γίνει για περισσότερο από 7.5 ώρες στην πράξη, χρόνος που και πάλι είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός.

Ακόμα και η προβολή HDR Video δεν έχει σημαντικές επιπτώσεις στον χρόνο αυτό, που μειώνεται κατά περίπου μια ώρα ακόμα. Σε «μεικτή» χρήση λοιπόν, το MagicBook 14 μπορεί να παραμείνει ενεργό για περίπου 8 ώρες με την μπαταρία του, και να κάνει τον ιδιοκτήτη του να μην… αγχώνεται για το που έχει τον φορτιστή του.

Αυτός ο φορτιστής όμως και η διαδικασία της φόρτισης του MagicBook 14 αξίζουν την δική τους ξεχωριστή αναφορά. Αρχικά, ο ίδιος ο φορτιστής έχει το μέγεθος ενός μεγάλου φορτιστή για Smartphones και δεν μοιάζει με το «συνηθισμένο» για έναν φορητό υπολογιστή. Αυτό τον κάνει σημαντικά πιο εύκολο στην μεταφορά του.

Όμως ο χρόνος που χρειάζεται για να φορτίσει πλήρως το MagicBook 14 είναι ακόμα πιο εντυπωσιακός. Σε λίγο περισσότερο από μια ώρα, η μπαταρία έχει φορτίσει πλήρως, χρόνος που είναι σημαντικά μικρότερος από το συνηθισμένο για ένα Laptop. Μάλιστα σε 30 λεπτά μπορεί να φορτίσει την μισή μπαταρία περίπου, φόρτιση που και πάλι είναι υπερ αρκετή για τουλάχιστον 4 ώρες χρήσης.

Πρακτικά όμως, ο συγκεκριμένος φορτιστής έχει μια ακόμα χρησιμότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε οποιοδήποτε Smartphone φορτίζει μέσω USB type-C θύρας. Μάλιστα ανάλογα με το πρότυπο ταχείας φόρτισης που υποστηρίζει η συσκευή, μπορεί να γεμίσει και αυτή την μπαταρία αντίστοιχα γρήγορα.

Συμπέρασμα.

Η Honor συνεχίζει την ιδιαίτερα καλή πορεία αλλά και είσοδο που έκανε και η μητρική της Huawei λίγο νωρίτερα στην αγορά των φορητών υπολογιστών. Το MagicBook 14 είναι ένας ιδανικός συνδυασμός χαρακτηριστικών, σχεδιασμού και κατασκευής που δεν συνηθίζεται στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής.

Αυτό που έχει τελικά σημασία, είναι το σύνολο να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα για τα χρήματα που κοστίζει, και αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights