Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6i Review: Σοβαρός ανταγωνιστής

Realme 6i Review: Σοβαρός ανταγωνιστής

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ένας τομέας όπου η εταιρεία επέλεξε να μην βελτιώσει με κάποιον τρόπο το Realme 6i είναι αυτός της οθόνης του. Το μέγεθος της παραμένει απόλυτα ικανοποιητικό στις 6.5 ίντσες, όμως η ανάλυση της είναι χαμηλότερη από το συνηθισμένο.

Στα 1600×720 pixels, είναι ουσιαστικά το αντίστοιχο του 720p για οθόνη με αναλογία πλευρών 20:9 που είναι λίγο μεγαλύτερη σε ύψος. Αυτή η διαφορετική αναλογία παρόλα αυτά, είνα ιδιαίτερα χρήσιμη σε ένα Smartphone που έχει σχεδιαστεί για…κατανάλωση περιεχομένου και Social Media.

Realme 6i

Η «μακρόστενη» σχεδίαση της, βοηθά στην προβολή περισσότερου περιεχομένου σε κάθετη μορφή, και απαιτεί λιγότερο Scrolling προς τα κάτω για να διαβάσει κανείς αυτό που θέλει.

Χρωματικά τώρα, η οθόνη του Realme 6i δεν ξεχωρίζει αλλά δεν ενοχλεί με την απόδοση της. Σε αυτή την κατηγορία είναι δύσκολο να περιμένει κανείς μια οθόνη με ιδιαίτερα ζωντανά και έντονα χρώματα, όμως το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Οι γωνίες θέασης θα μπορούσαν να είναι λίγο καλύτερες, αφού εκτός από την μείωση της έντασης του φωτισμού, από ένα σημείο και μετά εμφανίζονται και ενοχλητικές «αντανακλάσεις» στην ίδια την οθόνη, που δείχνουν μέχρι ένα σημείο ότι πρόκειται για ένα σχετικά οικονομικό LCD Panel.

Παρόλα αυτά, ακόμα και για την προβολή βίντεο και κάθε είδους πολυμεσων, η οθόνη είναι αρκετά καλή και σε αυτό βοηθάει και η ιδιαίτερα υψηλή ένταση του φωτισμού της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights