Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6i Review: Σοβαρός ανταγωνιστής

Realme 6i Review: Σοβαρός ανταγωνιστής

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Realme 6i συνεχίζει την πολύ καλη παράδοση του προκατόχου του σε ότι αφορά την χωρητικότητα αλλά και την απόδοση της μπαταρίας του. Στα 5.000 mAh είναι σημαντικά μεγαλύτερη από το συνηθισμένο, αυτό που έχει σημασία όμως είναι τι κάνει στην πράξη.

Οι δύο ημέρες ακόμα και σχετικά έντονης χρήσης είναι κάτι που το Realme 6i μπορεί να πετύχει με ιδιαίτερη ευκολία , και αυτό δεν είναι  συνηθισμένο πλέον αυτή την εποχή. Οι απλά καλές επιδόσεις του, η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του και η βελτιστοποίηση που έχει κάνει η Realme  στο λειτουργικό σύστημα και τον έλεγχο των εφαρμογών, συμβάλουν στο πολύ καλό αυτό αποτέλεσμα

Αυτό που κάνει περισσότερο εντύπωση όμως είναι ότι θα πρέπει κανείς πραγματικά να προσπαθήσει για να αφήσει το Realme 6i από μπαταρία σε μόλις μια ημέρα χρήσης. Ακόμα και αν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός με αυτό, η μπαταρία πάντα θα έχει περίπου ένα 30% ακόμα διαθέσιμο στο τέλος της ημέρας.

Realme 6i

Η ταχεία φόρτιση που υποστηρίζει το Realme 6i φτανει τα 18W που χωρίς να είναι «κακή» είναι μικρότερη από το ιδανικό για ένα Smartphone με τόσο μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του. Καταλαβαίνουμε γιατί η εταιρεία επέλεξε να προσφέρει την ακόμα πιο γρήγορη φόρτιση με 30W στο αμέσως καλύτερο και ακριβότερο realme 6, και ο χρόνος στην πράξη είναι περίπου 1.5 ώρα για μια πλήρη φόρτιση της μπαταρίας του Realme 6i όταν είναι άδεια.

Συμπέρασμα.

Το Realme 6i έρχεται να συνεχίσει την ιδιαίτερα καλή εικόνα που άφησε ο προκάτοχος του στην Ελληνική αγορά με αυτά που προσέφερε για τα χρήματα του. Σε μεγάλο βαθμό το καταφέρνει, όχι απαραίτητα επειδή είναι σημαντικά καλύτερο σε όλους τους τομείς, αλλά επειδή η εταιρεία έχει κάνει τις αλλαγές που πρέπει ώστε να προσφέρει κάτι το διαφορετικό.

Σε μια αγορά που πλέον θεωρείται «σκληρή» με εταιρείες που έχουν εδραιώσει την θέση τους σε αυτή, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για μια σχετικά νέα εταιρεία όπως η Realme, να μπορεί να τις ανταγωνιστεί σχεδον ευθέως με τις οικονομικότερες προτάσεις της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights