Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A41 Review: Ακριβό και μέτριο

Samsung Galaxy A41 Review: Ακριβό και μέτριο

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η …. απογοήτευση συνεχίζεται δυστυχώς και στον τομέα της μπαταρίας και της απόδοσης της για το Galaxy A41. Το περιορισμένο μέγεθος του (που και πάλι είναι επιλογή της εταιρείας…) δεν επιτρέπει την χρήση μιας μπαταρίας με αποδεκτή χωρητικότητα. Στα 3.500mAh η συγκεκριμένη μπαταρία είναι ενοχλητικά μικρότερη από σχεδόν κάθε άλλη πρόταση του ανταγωνισμού.

Αναμενόμενα και η απόδοση της δεν είναι αυτή που θα έπρεπε. Σε μια κατηγορία που οι δύο ημέρες φυσιολογικής χρήσης θεωρούνται δεδομένες, το Galaxy A41 προσπαθεί να βγάλει την πρώτη ημέρα ακόμα και χωρίς ο ιδιοκτήτης του να είναι απαιτητικός.

Ακόμα και για την διαδικασία της φόρτισης, η εταιρεία επιμένει στην χρήση του παλαιότερου προτύπου που την περιορίζει στα 15W. Φυσικά και εδώ ο ανταγωνισμός στα ίδια χρήματα και όχι μόνο, προσφέρει φόρτιση ακόμα και με την διπλάσια ταχύτητα στα 30W.

Συμπέρασμα.

Το Galaxy A41 δείχνει να μην είναι τίποτα περισσότερο από μια προσπάθεια της εταιρείας να χρησιμοποιήσει για μια ακόμα φορά το «καλό της όνομα» για να πουλήσει ένα προϊόν που δεν πλησιάζει τον ανταγωνισμό του σε σχεδόν όλους τους σημαντικούς και βασικούς τομείς. Ακόμα και η εντυπωσιακή του οθόνη, με την … εμμονή της εταιρείας να χρησιμοποιεί το μέγεθος της για να το διαχωρίσει από τις ακριβότερες συσκευές της σειράς, δεν καταφέρνει να καλύψει την διαφορά. Αν αναλογιστεί κανείς και τις παραχωρήσεις που έχουν γίνει προκειμένου η οθόνη αυτή να υπάρχει σε ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα, είναι λογικό να αμφιβάλει κανείς για την χρησιμότητα της.

Αυτό που έχει τελικά σημασία όμως, είναι ότι παρά την συνεχώς πτωτική της πορεία, η Samsung δεν φαίνεται να αναγνωρίζει τι είναι αυτό που της κοστίζει την θέση της στην μεσαία κατηγορία (και όχι μόνο…) και φυσικά τι είναι αυτό που ο ανταγωνισμός προσφέρει και οι καταναλωτές προτιμούν.

Αν το Galaxy A51 και το Galaxy A71 ακόμα περισσότερο, μέχρι ένα σημείο κατάφεραν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους, το Galaxy A41 δεν το πετυχαίνει σε καμία περίπτωση τουλάχιστον όχι σε αυτή την τιμή. Με την Samsung όμως να έχει το Galaxy A21s στα χρήματα που θα έπρεπε να κοστίζει το Α41, είναι μάλλον απίθανο να διορθωθεί σύντομα η τιμολογιακή αυτή πολιτική.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

1 σχολιο

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙΔΑ 21/08/2020 - 01:47

Θα ήθελα να αγοράσω ένα κινητό Samsung α41 εσεις το προτείνεται η έχετε να μου πείτε κατι καλύτερο!ευχαριστω!

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights