Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A21s Review: Το “όνομα” μόνο, δεν πουλάει

Samsung Galaxy A21s Review: Το “όνομα” μόνο, δεν πουλάει

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Προκειμένου και εδώ η Samsung να καταφέρει να διατηρήσει την τιμή του Galaxy A21s σε λογικά (για την ίδια τουλάχιστον…) επίπεδα, έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει μια LCD οθόνη και όχι ένα AMOLED panel όπως στα ακριβότερα μοντέλα της ίδιας σειράς.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι εκτός από την διαφορετική τεχνολογία της οθόνης αυτής, που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί πλήρως σε αυτά τα χρήματα, η αναλυση της είναι επίσης χαμηλότερη από το συνηθισμένο. Τα 1600×720 pixels δεν ταιριάζουν σε ένα Smartphone με κόστος περισσότερα από 200 ευρώ και σχεδόν κάθε άλλη πρόταση του ανταγωνισμού έρχεται με οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Αντίστοιχα ενοχλητική είναι και η χρωματική της απόδοση, που και αυτή με τη σειρά της δεν αποτελεί κάτι καλύτερο του μετρίου. Παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει επιλέξει ένα έντονο χρωματικό προφίλ, που σίγουρα ταιριάζει περισσότερο στο αγοραστικό κοινό που θα επιλέξει ένα Smartphone αυτού του είδους.

Ακόμα και το μεγάλο μέγεθος της στις 6.5 ίντσες είναι μάλλον «μειονέκτημα» λόγω της χαμηλής αυτής ανάλυσης, με την λεπτομέρεια απεικόνισης να είναι σημαντικά χαμηλότερη από το συνηθισμένο.

Η οθόνη του Galaxy A21s δείχνει συνολικά ότι προσπαθεί να «πείσει» με το μεγάλο της μέγεθος εμπορικά, όσους συνεχίζουν να θέλουν να επιλέξουν ένα Smartphone με βάση το όνομα της εταιρείας που το κατασκευάζει. Το πρόβλημα εδώ είναι ότι ειδικά στην συγκεκριμένη κατηγορία τιμής, η αναζήτηση των πραγματικών χαρακτηριστικών είναι ένα σημαντικό κριτήριο αγοράς για το μεγαλύτερο κομμάτι της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights