Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A21s Review: Το “όνομα” μόνο, δεν πουλάει

Samsung Galaxy A21s Review: Το “όνομα” μόνο, δεν πουλάει

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Σε πλήρη αντίθεση με το Galaxy A41 και την επιλογή ενός επεξεργαστή της MediateK για αυτό, το Galaxy A21s έρχεται με έναν επεξεργαστή της Samsung και συγκεκριμένα τον Exynos 850. Παρότι η ονομασία του δηλώνει ότι ανήκει στην νέα «γενιά» επεξεργαστών της εταιρείας, οι επιδόσεις του δεν είναι κάτι περισσότερο από μέτριες ακόμα και για την συγκεκριμένη κατηγορία.

Οι 8 πυρήνες επεξεργασίας είναι στο σύνολο τους Α55 της ARM και το μοναδικό τους «πλεονέκτημα» είναι η υψηλή συχνότητα λειτουργίας στα 2.0 GHz για κάθε έναν από αυτούς.

Στην συγκεκριμένη κατηγορία όμως, όλες οι συσκευές από εταιρείες όπως η Xiaomi, η Realme και η Huawei, έρχονται με σημαντικά ισχυρότερο Hardware στο εσωτερικό τους. Ο Helio G85 των Redmi Note 9 και Realme 6, είναι μάλιστα ισχυρότερος ακόμα και από το σημαντικά ακριβότερο Galaxy A41 της Samsung.

Αυτό που έχει σημασία όμως, και που ενοχλεί στην πράξη, είναι η απόδοση του Exynos 850. Το Galaxy A21s εμφανίζει μικρά κολλήματα και καθυστερήσεις χωρίς λόγο, ακόμα και στην πλόηγηση στο γραφικό του περιβάλλον.

Υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιες πιο απαιτητικές εφαρμογές ή ακόμα και η εφαρμογή της κάμερας, καθυστερούν περισσότερο από ότι είναι λογικό και σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογείται η απόδοση αυτή στα χρήματα που κοστίζει το Smartphone.

Τα 3GB μνήμης RAM είναι επίσης οριακά αποδεκτά για την κατηγορία, και παρότι και ο ανταγωνισμός προσφέρει αντίστοιχα μικρή διαθέσιμη μνήμη στις δικές του προτάσεις, τουλάχιστον την συνδυάζει με ισχυρότερο Hardware συνολικά.

 

Στον τομέα των γραφικών, το Galaxy A21s συνεχίζει να υστερεί σημαντικά, αν και εδώ η απόδοση του είναι στα ίδια επίπεδα με αυτή του Galaxy A41 που απλά εκεί είναι απαράδεκτη για τα χρήματα που αυτό κοστίζει.

Είναι δεδομενο ότι πιο απαιτητικά παιχνίδια είτε δεν θα παίξουν με αποδεκτή ταχύτητα είτε στην καλύτερη περίπτωση θα παίζουν στις χαμηλότερες δυνατές ρυθμίσεις ποιότητας και γραφικών. Ακόμα και η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του Galaxy A21s δεν είναι αρκετή για να το «βοηθήσει» στον συγκεκριμένο τομέα.

Αυτό όμως που ενοχλεί περισσότερο στο Smartphone είναι ο αστεία μικρός αποθηκευτικός χώρος της βασικής του έκδοσης. Σε μια αγορά που μπορεί να βρει κανείς Smartphones με 64GB διαθέσιμου χώρου αρκετά κάτω από τα 200 ευρώ, τα 32GB που προσφέρει το Galaxy A21s είναι ενοχλητικά λίγα. Εδώ η εταιρεία συνεχίζει να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το όνομα της και να πουλήσει ένα κατώτερο προϊόν.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights