Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A21s Review: Το “όνομα” μόνο, δεν πουλάει

Samsung Galaxy A21s Review: Το “όνομα” μόνο, δεν πουλάει

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρόλα τα μειονεκτήματα του, και τις ενοχλητικές αδυναμίες του, το Galaxy A21s προσφέρει μια μπαταρία που είναι αντίστοιχη ή και καλύτερη του ανταγωνισμού του ανάλογα με την συσκευή που θα το συγκρίνει κανείς.

Η χωρητικότητα της είναι ιδιαίτερα μεγάλη στα 5.000 mAh ενώ και η απόδοση της είναι άκρως ικανοποιητική με δεδομένη και την περιορισμένη κατανάλωση από το «ασθενικό» Hardware στο εσωτερικό του.

Ακόμα και σε σχετικά έντονη χρήση η μπαταρία αυτή μπορεί να βγάλει δύο ημέρες λειτουργίας χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, κάτι που δεν είναι δεδομένο σε συσκευές αυτού του είδους, παρότι πλέον δεν είναι και δύσκολο να το βρει κανείς και σε Smartphones που συνδυάζουν αντίστοιχη μπαταρία με καλύτερες επιδόσεις και κάμερες.

Η ταχεία φόρτιση στα 15W επίσης δεν ενοχλεί, απλά και μόνο επειδή σε αυτά τα χρήματα πρακτικά όλες οι συσκευες φορτίζουν αντίστοιχα «γρήγορα».

Συμπέρασμα.

Το Galaxy A21s είναι μια ακόμα συσκευή που δείχνει με τον καλύτερο (σχετικό είναι αυτό…) τρόπο, ότι η Samsung συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται τι κάνει ο ανταγωνισμός της. Έχοντας χάσει προ  πολλού την πρώτη θέση στην μεσαία κατηγορία τιμής, ακόμα και αν οι ανταγωνιστές της διαθέτουν τα προϊόντα τους σε περιορισμένο αριθμό αγορών, η εταιρεία δεν θέλει να δει ότι απλά την έχουν ξεπεράσει.

Αυτά που προσφέρει το Galaxy A21s σε τεχνικά χαρακτηριστικά, οθόνη και επιδόσεις, απλά δεν είναι αρκετά για να το διατηρήσουν έστω στο ίδιο επίπεδο με τον ανταγωνισμό του αυτό. Το να ζητάει μια εταιρεία περισσότερα από 200 ευρώ για ένα Smartphone με 720p οθόνη, μέτρια κάμερα με απλά υψηλή ανάλυση και απλά ανεκτές επιδόσεις, είναι κάτι που σίγουρα ενοχλεί, όταν θεωρεί ότι θα το πουλήσει απλά και μόνο λόγω του ονόματος της.

Σε κάθε περίπτωση, το Galaxy A21s είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η Samsung, προκειμένου να αποτύχει εμπορικά για μια ακόμα φορά, με την ελπίδα ότι θα αναγνωρίσει τις αδυναμίες της και θα προσπαθήσει έστω να τις διορθώσει στο μέλλον.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights