Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

Realme 6 Pro Review: Ο ανταγωνισμός κάνει καλό

απο Kostas Gliatiotis

Στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής, οι προτάσεις από διαφορετικές εταιρείες είναι σχετικά περιορισμένες, ενώ καλώς ή κακώς, κάποιες εταιρείες χρησιμοποιούν το … όνομα τους για να πουλήσουν συσκευές που είναι σαφώς κατώτερες από τον ανταγωνισμό τους. Η Realme θεωρεί ότι υπάρχει «περιθώριο» στην συγκεκριμένη κατηγορία, ειδικά όταν μπορεί να προσφέρει ένα τόσο ενδιαφέρον Smartphone όσο το αντικείμενο του συγκεκριμένου μας Review. Το Realme 6 Pro, είναι μια πρόταση βελτιωμένη στα σημεία, σε σύγκριση με το επίσης αρκετά ενδιαφέρον Realme 6, με τις δύο συσκευές να πρόκειται σύντομα να γίνουν επίσημα διαθέσιμες και στη χώρα μας.

Το Realme 6 το έχουμε ήδη γνωρίσει στο δικό του αναλυτικό Review, και πλέον ήρθε η ώρα να δούμε τι επιπλέον προσφέρει η… Pro έκδοση, καθώς και αν δικαιολογεί τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει.

Σχεδιασμός.

Η Realme έχει κάνει μια ίσως λάθος επιλογή σε ότι αφορά την κατασκευή του Smartphone, τουλάχιστον στα υλικά που έχει επιλέξει. Το Realme 6 pro χρησιμοποιεί αποκλειστικά πλαστικό στην εξωτερική επιφάνεια του, σε μια κατηγορία τιμής που πλέον θεωρείται σχεδόν δεδομένος ο συνδυασμός γυαλιού και μετάλλου, από τους βασικότερους ανταγωνιστές της.

Παρόλα αυτά, η εμφάνιση του Realme 6 pro είναι σίγουρα ξεχωριστή, κυρίως λόγω της επιλογής που έχει κάνει η εταιρεία για το καπάκι στο πίσω μέρος του. Στο μαύρο χρώμα ειδικά της συσκευής που είχαμε στα χέρια μας, υπάρχει ένα πολύ όμορφο Pattern κάτω από την επιφάνεια του, που ανάλογα με την γωνία που πέφτει το φως πάνω σε αυτό, εμφανίζει διαφορετικά… σχέδια.

Η αίσθηση που αφήνει στο χέρι όμως το Smartphone είναι αισθητά πιο… φθηνή από ότι θα έπρεπε για τα χρήματα που κοστίζει, ένα μειονέκτημα που πιθανόν θα θεωρηθεί σοβαρό από ένα κομμάτι του αγοραστικού κοινού. Η εταιρεία βέβαια, περιλαμβάνει στη συσκευασία και μια θήκη από σιλικόνη, η οποία μάλιστα είναι σημαντικά πιο «ποιοτική» από το συνηθισμένο.

Στο πρακτικό κομμάτι, το πίσω μέρος του Realme 6 pro φιλοξενεί μόνο τις τέσσερις διαφορετικές κάμερες του, σε ένα κάθετο πλαίσιο στην αριστερή πάνω γωνία. Σε αυτό το σημείο, και με δεδομένο το ότι δεν προεξέχει σημαντικά από την υπόλοιπη συσκευή, το πλαίσιο αυτό είναι κατά την γνώμη μας η προτιμότερη διάταξη.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων βρίσκεται και εδώ στην δεξία πλευρά της συσκευής, και συγκεκριμένα πάνω στο πλήκτρο ενεργοποίησης. Όπως και στο Realme 6, έτσι και εδώ, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η ταχύτητα του και η αξιοπιστία του στο να διαβάζει (σχεδόν) πάντα το αποτύπωμα με την πρώτη προσπάθεια. Μάλιστα το Realme 6 pro «ξυπνάει» και εντυπωσιακά γρήγορα την οθόνη του, συμπληρώνοντας την αίσθηση ταχύτητας ακόμα περισσότερο.

Η τοποθέτηση αυτή έχει όμως και τα αρνητικά της, αφού περιορίζει την εύκολη χρήση του μόνο με τον αντίχειρα του δεξιού χεριού.

Στο πρατικό κομμάτι τώρα, στο κάτω μέρος του Realme 6 pro υπάρχει το ένα και μοναδικό του ηχείο, δίπλα στην USB type-C θύρα. Όμως εδώ βρίσκεται και η υποδοχή για ακουστικά, που πάντα είναι καλοδεχούμενη προσθήκη στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights