Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Note 10 Lite Review: Πολυτέλεια, οθόνη, κάμερες και λογική τιμή

Xiaomi Mi Note 10 Lite Review: Πολυτέλεια, οθόνη, κάμερες και λογική τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Υπάρχουν κάποιες συσκευές στην μεσαία κατηγορία τιμής, που όταν «διαβάζεις» τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και μαθαίνεις την τιμή πώλησης τους, είναι δύσκολο να… πιστέψεις ότι είναι πραγματικά. Το Xiaomi mi Note 10 Lite είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα, αφού η συσκευή, παρότι δεν εισάγεται επίσημα (ακριβώς…) στη χώρα μας, είναι ένα Smartphone που για τα χρήματα που κοστίζει, έχει όλα όσα περιμένει κανείς να βρει σε σημαντικά ακριβότερες συσκευές του ανταγωνισμού του. Μάλιστα σε άμεση σύγκριση με κάποιες από αυτές τις ακριβότερες προτάσεις άλλων εταιρειών και ειδικά από την… Νότιο Κορέα, το Mi Note 10 Lite καταφέρνει να είναι και σημαντικά καλύτερο σε κάποιους τομείς.

Όπως δηλώνει η ονομασία του όμως, πρόκειται για την οικονομικότερη, παρότι ταυτόχρονα και νεότερη πρόταση στην οικογένεια των Mi Note 10, που πριν μερικούς μήνες μας … έδωσε και το πρώτο Smartphone στον κόσμο με κάμερα των 108ΜΡ.

Σχεδιασμός.

Το Mi Note 10 Lite παρά την χαμηλότερη τιμή πώλησης του, σε σύγκριση με το «κανονικό» Mi Note 10 και την Pro έκδοση του, δεν φαίνεται να κάνει κανενός είδους παραχώρηση στον εξωτερικό σχεδιασμό και τα υλικά κατασκευής του.

Η xiaomi χρησιμοποιεί Gorilla Glass 5 στο πίσω μέρος του, και φυσικά για την προστασία της οθόνης του, σε μια κατηγορία τιμής που δυστυχώς  μέχρι και σήμερα δεν είναι λίγες οι προτάσεις άλλων εταιρειών που είναι κατασκευασμένες από πλαστικό.

Το Mi Note 10 Lite, διατηρεί και την κυρτή AMOLED οθόνη των δύο ακριβότερων συσκευών της σειράς, και παρότι θα ασχοληθούμε στην συνέχεια με την απόδοση της, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι οι κυρτές αυτές πλευρές της συμβάλουν στην δημιουργία της όμορφης και πολυτελούς αίσθησης που αφήνει στα χέρια του ιδιοκτήτη του.

Αντίστοιχα κυρτή είναι και η αριστερή και δεξιά πλευρά στο πίσω γυάλινο μέρος του Mi Note 10 Lite, προκειμένου να υπάρχει μια… ομοιομορφία που κάνει εκτός των άλλων το Smartphone και πολύ «ευγενικό» στο σημείο που ακουμπά την παλάμη του ιδιοκτήτη του.

Η κυρτή οθόνη συναντά την κυρτή πίσω πλευρά στο σημείο που ενώνουν με το πλαίσιο του Mi Note 10 Lite, που φυσικά είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Η συγκεκριμένη επιλογή, εκτός από την αυξημένη στιβαρότητα και αίσθηση ποιοτικής κατασκευής που δίνει στο Smartphone έχει και το πλεονέκτημα της σαφώς πιο όμορφης  εμφάνισης.

Εδώ πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία και την επιλογή να … βάφει το συγκεκριμένο πλαίσιο στο ίδιο χρώμα με το πίσω γυαλί, μια επιλογή που ειδικά στο μωβ χρώμα που έχουμε στα χέρια μας, κάνει το Mi Note 10 Lite ακόμα πιο εντυπωσιακό.

Στο πρατικό κομμάτι τέλος, το Smartphone έρχεται και με υποδοχή 3.5mm για ενσύρματα ακουστικά, σε μια κατηγορία τιμής που είναι πάντα πιθανόν να μην θέλει κάποιος να δαπανήσει τα επιπλέον χρήματα που κοστίζει ένα καλό ζευγάρι ασύρματων ακουστικών.

Αν θα θέλαμε κάτι ακόμα από την εταιρεία, αυτό θα ήταν ο στερεοφωνικός ήχος με το ακουστικό του Mi Note 10 Lite να λειτουργεί σαν δεύτερο ηχείο, μια δυνατότητα που δυστυχώς συνεχίζει να… σπανίζει στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights