Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Note 10 Lite Review: Πολυτέλεια, οθόνη, κάμερες και λογική τιμή

Xiaomi Mi Note 10 Lite Review: Πολυτέλεια, οθόνη, κάμερες και λογική τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Mi Note 10 Lite έρχεται με τον ίδιο Snapdragon 730G επεξεργαστή στο εσωτερικό του, όπως και οι δύο ακριβότερες συσκευές της σειράς, μια μάλλον αναμενόμενη κίνηση από την εταιρεία, παρά την ύπαρξη πλέον τον Snapdragon 720G και φυσικά του σημαντικά καλύτερου Snapdragon 765G. Ο δεύτερος δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ώστε το Mi Note 10 Lite να μην είναι πιο… γρήγορο από τα δύο παλαιότερα αλλά ακριβότερα μοντέλα, και ο 720G έχει πρακτικά τις ίδιες επιδόσεις.

Ο Snapdragon 730G άλλωστε απέδειξε ότι μπορεί έστω και με μια πολύ μικρή δυσκολία, να διαχειριστεί και την κάμερα των 108ΜΡ οπότε αναμενόμενα δεν έχει κάποια δυσκολία με αυτή του Mi Note 10 Lite.

Αυτό ισχύει και για κάθε άλλου είδους χρήση, αφού το Smartphone συνεχίζει να είναι εντυπωσιακά γρήγορο ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τι προσφέρει ο ανταγωνισμός του στα ίδια χρήματα.

Μάλιστα, και το οικονομικότερο μοντέλο της σειράς, έρχεται με 6GB μνήμης RAM ακόμα και στην βασική έκδοση με 64GB αποθηκευτικού χώρου. Όπως έχουμε δει, μέχρι και σήμερα δεν είναι απαραίτητη περισσότερη διαθέσιμη μνήμη RAM, ακόμα και για απαιτητικές εργασίες.

Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι και σε βάθος χρόνου με τις εφαρμογές να έιναι όλο και πιο απαιτητικές, το Mi Note 10 Lite θα παραμείνει το ίδιο  καλό σε απόδοση, και σίγουρα καλύτερο από κάθε συσκευή της Samsung και όχι μόνο, στην ίδια κατηγορία τιμής.

Στον τομέα των γραφικών, η Adreno 618 GPU του Snapdragon 730G έχει την ισχύ που απαιτείται για να κάνει τα πάντα χωρίς δυσκολία. Το γραφικό περιβάλλον παράγεται πάντα χωρίς το παραμικρό κόλλημα, και όσο το δυνατόν πιο «ομαλά». Η απόδοση της είναι αρκετή ακόμα και για απαιτητικά παιχνίδια κάθε είδους, με το Mi Note 10 Lite να προσφέρεται για αυτή τη χρήση, σε συνδυασμό με την μεγάλη μπαταρία στο εσωτερικό του αλλά και την εντυπωσιακή του οθόνη.

Η βασική έκδοση τέλος, έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χωρου, για μια ακόμα φορά προκειμένου το Smartphone να είναι πιο οικονομικό. Υπάρχει φυσικά διαθέσιμο και με 128GB, μια επιλογή που πιθανόν να είναι καλύτερη από την στιγμή που δεν υπάρχει δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών μνήμης MicroSD.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights