Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi Note 10 Lite Review: Πολυτέλεια, οθόνη, κάμερες και λογική τιμή

Xiaomi Mi Note 10 Lite Review: Πολυτέλεια, οθόνη, κάμερες και λογική τιμή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Το Mi Note 10 Lite διατηρεί την εντυπωσιακά μεγάλη μπαταρία των 5.260 mAh στο εσωτερικό του, και αναμενόμενα η απόδοση της είναι αντίστοιχα κορυφαία.

Το Smartphone μπορεί να βγάλει με χαρακτηριστική άνεση, ακόμα και δύο ημέρες ιδιαίτερα έντονης χρήσης, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτά τα χρήματα και όχι μόνο, ειδικά σε συνδυασμό με τις επιδόσεις και την οθόνη του.

Αν κάποιος έχει την διάθεση να ασχοληθεί με τις επιλογές διαχείρισης ενέργειας που έχει το MIUI, μπορεί να επεκτείνει ακόμα περισσότερο την διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ειδικά αν η καθημερινότητα του είναι και λιγότερο απαιτητική σε φωτογραφίες και βίντεο.

Η διαδικασία της φόρτισης γίνεται με έως και 30W που επίσης ξεπερνά τον μέσο όρο για την κατηγορία, και εδώ είναι πάντα θετικό που ο φορτιστής που χρειάζεται περιλαμβάνεται στην συσκευασία του Mi Note 10 Lite.

Συμπέρασμα.

Είναι προφανές ότι η Xiaomi ήθελε με το Mi Note 10 Lite να προσφέρει για μια ακόμα φορά, μια κορυφαία συσκευή σε μια αντίστοιχα πολύ καλή  τιμή πώλησης. Ακόμα και αν ψάξει κανείς να το βρει… επίσημα στη χώρα μας, θα διαπιστώσει ότι η τιμή αυτή είναι λογική σε σύγκριση με το τι προσφέρει αντίστοιχα κάθε άλλη εταιρεία.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι σε αυτά τα χρήματα, το Mi Note 10 Lite έχει μια εντυπωσιακή οθόνη με τεχνικά πλεονεκτήματα, έχει μια πολυ καλή κάμερα που δεν «χάνει» κάτι σε σύγκριση με τις δύο ακριβότερες συσκευές της σειράς, αλλά και την ίδια κορυφαία μπαταρία στο εσωτερικό του.

Η πολυτελής κατασκευή από γυαλί και αλουμίνιο είναι απλά το… κερασάκι στην τουρτά και το τελικό «χτύπημα» της Xiaomi στον ανταγωνισμό της, που ακόμα και στα μέσα του 2020 ζητάει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα για συσκευές κατασκευασμένες από πλαστικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights