Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus Nord Review: Σχεδόν στην κορυφή της κατηγορίας του

OnePlus Nord Review: Σχεδόν στην κορυφή της κατηγορίας του

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο δεν μπορεί να έχει κάνεις κάποιο «παράπονο» από το Oneplus Nord, αυτό είναι η οθόνη του. Το μέγεθος στις 6.44 ίντσες είναι ιδανικό για λογικές συνολικές διαστάσεις και άνετη καθημερινή χρήση. Η επιλογή του AMOLED Panel είναι καλοδεχούμενη για όλα τα πλεονεκτήματα που έχει η συγκεκριμένη τεχνολογία. Η ανάλυση των 2400×1080 pixels είναι απόλυτα ικανοποιητική ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερα Smartphones.

Όμως ο ρυθμός ανανέωσης των 90hz είναι αυτός που κάνει τη διαφορά, όπως και σε κάθε άλλο Smartphone με οθόνη αυτού του είδους. Το θέμα είναι ότι στην μεσαία κατηγορία, μπορεί να βρει κανείς Smartphones με οθόνη που υποστηρίζει υψηλό ρυθμό ανανέωσης σε LCD panel ή να βρει Smartphone με AMOLED οθόνη. Τον συνδυαμό και των δύο θα τον βρει μόνο στο OnePlus Nord, τουλάχιστον προς το παρόν.

Το γραφικό περιβάλλον του OnePlus Nord, η πλοήγηση σε κάθε εφαρμογή, και γενικότερα η χρήση του Smartphone έχει μια… ομαλότητα και μια άμεση απόκριση που αποτελεί κάτι το πραγματικά ξεχωριστό.

Όμως η εταιρεία πάντα δίνει ιδιαίτερη σημασία και στην χρωματική απόδοση που έχουν οι οθόνες των συσκευών της. Μάλιστα, προσφέρει και ένα εντυπωσιακά μεγάλο σύνολο από ρυθμίσεις προκειμένου να μπορεί να την φέρει κανείς ακριβώς εκεί που θέλει. Η επιλογή συγκεκριμένα ανάμεσα στο sRGB πρότυπο για χρωματική ακρίβεια, το DCI-P3 για πιο έντονα χρώματα ή και η αυτόματη επιλογή ανάλογα με την εφαρμογή, είναι κάτι που δεν μπορεί να βρει κανείς ακόμα και σε σημαντικά ακριβότερα Smartphones άλλων εταιρειών.

Η οθόνη έρχεται και με υποστήριξη για την προβολή HDR10 περιεχομένου, μια δυνατότητα που επίσης προσφέρεται σε ελάχιστες συσκευές της μεσαίας κατηγορίας τιμής.

Δεν υπάρχει κάποιο αρνητικό που να μπορεί να βρει κανείς στην οθόνη του OnePlus Nord, ακόμα και αν το συγκρίνει κανείς με Smartphones που κοστίζουν περισσότερα χρήματα. Αν υπάρχει ένας τομέας όπου η εταιρεία δείχνει να προσπαθεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω τότε αυτός είναι σίγουρα η οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights