Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ OnePlus Nord Review: Σχεδόν στην κορυφή της κατηγορίας του

OnePlus Nord Review: Σχεδόν στην κορυφή της κατηγορίας του

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Για τις επιδόσεις του OnePlus Nord, η εταιρεία έκανε την μοναδική ουσιαστικά επιλογή που θα μπορούσε για τον επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Η ανάγκη της αγοράς για Smartphones σε αυτή την κατηγορία τιμής, με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, σε συνδυασμό με την «απαίτηση» για κορυφαίες επιδόσεις, κάνουν την επιλογή του Snapdragon 765G επεξεργαστή της Qualcomm, σχεδόν… μονόδρομο.

Ο Snapdragon 765G υπάρχει ήδη και στο εσωτερικό μερικών ακόμα συσκευών στην ίδια κατηγορία από άλλες εταιρείες, και όπως σε αυτές, έτσι και στο OnePlus Nord προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς σε συνολική απόδοση.

Ακόμα και αν αφήσει κανείς στην άκρη τους ισχυρισμους της εταιρείας για την πολύ άμεση απόκριση και το πόσο «ελαφρύ» είναι το Oxygen OS, η πράξη δείχνει ότι πραγματικά είναι στην κορυφή της κατηγορίας του. Απλά δεν είναι μόνο του εκεί.

Πρέπει κανείς πραγματικά να βρει ιδιαίτερα απαιτητικές εφαρμογές, που δεν είναι και οι πιο κοινά χρησιμοποιούμενες, προκειμένου να δει το OnePlus Nord να καθυστερεί να τις ξεκινήσει και να τις εκτελέσει στην συνέχεια. Σε κάθε άλλη περίπτωση, είναι πρακτικά αδύνατον να ξεχωρίσει κανείς ότι στο εσωτερικό του υπάρχει ένας επεξεργαστής που τυπικά ανήκει στην μεσαία κατηγορία τιμής.

Ο επίσημος εισαγωγέας του OnePlus Nord, μας παραχώρησε για δοκιμή την κορυφαία έκδοση του με 12 GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου.Όπως έχουμε δει όμως πολλές φορές στο παρελθόν, τα 8GB της βασικής έκδοσης του είναι περισσότερα από αρκετά για κάθε είδους χρήση.

Στον τομεά του Gaming, ο Snapdragon 765G έρχεται με την Adreno 620 GPU στο εσωτερικό του. Αριθμητικά, διαφέρει ελάχιστα από την Adreno 618 των Snapdragon 720G και 730G, όμως η απόδοση της είναι κατά 30% υψηλότερη.

Αυτό κάνει το OnePlus Nord ιδανικό και για όσους θέλουν να παίζουν παιχνίδια, αφού στην μεσαία κατηγορία, δεν υπάρχει Smartphone με καλύτερες επιδόσεις. Ακόμα και ιδιαίτερα απαιτητικά παιχνίδια μπορούν να παίξουν κοντά στις καλύτερες ρυθμίσεις ποιότητας χωρίς ενοχλητικά κολλήματα.

Μάλιστα, για τους φίλους του Gaming, ο Snapdragon 765G έχει και εντυπωσιακά καλή κατανάλωση ενέργειας που με την σειρά της έχει χαμηλότερη παραγωγή θερμότητας. Αυτό σημαίνει καλύτερη απόδοση της μπαταρίας σε παιχνίδια, χωρίς να ζεσταίνεται ενοχλητικά το OnePlus Nord.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights