Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Cat S62 Pro Review: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

Cat S62 Pro Review: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

απο Kostas Gliatiotis

Η χρησιμότητα ενός «αδιάβροχου» Smartphone είναι σχεδόν δεδομένη, αφού μέχρι ένα σημείο ο ιδιοκτήτης τους νιώθει μια…ασφάλεια, ότι δεν θα χαλάσει σε μια άτυχη στιγμή που θα πέσει νερό πάνω του. Υπάρχει όμως και ένα άλλο κομμάτι της αγοράς, που θέλει το Smartphone του να είναι σχεδιασμένο να αντέχει συνεχώς σε σκληρή χρήση. Αυτή δεν περιλαμβάνει απλά το να βραχεί, αλλά και το να πέσει, να χτυπήσει κάπου και σχεδόν κάθε είδους… κακουχία στην καθημερινή χρήση. Για αυτό το κοινό, η CAT είναι ίσως η μοναδική εταιρεία πλέον που φροντίζει να έχει πολλές και διαφορετικές προτάσεις διαθέσιμες προκειμένου να καλύπτει τις ανάγκες του, ανάλογα πάντα και με τα χρήματα που θέλει να διαθέσει ο καθένας. Η κορυφαία σειρά Smartphones της εταιρείας, είναι γνωστή πλέον για την ανθεκτικότητα τους, αλλά και για ένα σύνολο από ξεχωριστές δυνατότητες που προσφέρει, σχεδιασμένες ακριβώς για αυτές τις πιο «ειδικές» και συγκεκριμένες ανάγκες.

Το CAT S62 Pro είναι η νεότερη και με διαφορά η καλύτερη πρόταση της εταιρείας για αυτού του είδους χρήση, και στο συγκεκριμένο Review θα δούμε αναλυτικά τι είναι αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει.

Σχεδιασμός.

Προφανώς και σε ένα Smartphone που είναι σχεδιασμένο να αντέχει σε πραγματικά σκληρή χρήση, πρέπει να γίνουν συγκεκριμένες παραχωρήσεις σε ότι αφορά τον σχεδιασμό αλλά και τα υλικά κατασκευής του.

Το γυαλί, όσο όμορφο και πολυτελές και αν είναι, δεν έχει την ίδια αντοχή με ένα καλής ποιότητας πλαστικό, σε χτυπήματα και  πεσίματα. Για το CAT S62 Pro η εταιρεία έχει επιλέξει λοιπόν έναν συνδυασμό πλαστικού στο πίσω μέρος, και ενός πλαισίου από αλουμίνιο. Το πλαίσιο αυτό υπάρχει και για να αυξάνει την ακαμψία και την στιβαρότητα του Smartphone αλλά και για να του προσθέτει έναν «αέρα» πολυτέλειας.

Η αντοχή στα χτυπήματα τώρα, δεν είναι … αφηρημένη, αφού σύμφωνα με την εταιρεία, το CAT S62 Pro μπορεί να αντέξει πτώση σε τσιμέντο από ύψος έως και 1.8 μέτρα. Στο πρακτικό κομμάτι, η πίσω αυτή επιφάνεια έχει «ματ» υφή σε ένα μέρος της. Πρόκειται για μια ακόμα ένδειξη της προσοχής που έχει δοθείς τον σχεδιασμό του CAT S62 Pro, αφού είναι εκεί ώστε να μην γλυστράει από την επιφάνεια στην οποία βρίσκεται.

Στο πιο πρακτικό κομμάτι τώρα, πρέπει να αναγνωρίσουμε στην εταιρεία ότι έχει καταφέρει να διατηρήσει την πιστοποίηση ΙΡ68 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη, αλλά και το πρότυπο MIL-STD810H παρότι οι θύρες του Smartphone δεν έχουν κάποιο «καπάκι» να τις προστατεύει.

Ακόμα και το πλαίσιο που υπάρχει γύρω από την οθόνη του CAT S62 Pro είναι εκεί για να προσφέρει και αυτό κάτι. Οι οθόνες που πλησιάζουν στα άκρα μιας συσκευής είναι λιγότερο ανθεκτικές σε τυχόν χτύπημα, και εδώ το Smartphone θυσιάζει τον εντυπωσιασμό για να προσφέρει την προστασία που υπόσχεται.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights