Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Cat S62 Pro Review: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

Cat S62 Pro Review: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ακόμα και η οθόνη του CAT S62 Pro είναι σχεδιασμένη προκειμένου να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες που έχει ο ιδιοκτήτης του. Αρχικά, πρόκειται για ένα LCD Panel, αφού μια AMOLED οθόνη δεν προσφέρει την ίδια αντοχή. Εκτός αυτού, η εταιρεία έχει επιλέξει μια οθόνη με πολύ καλά επίπεδα φωτισμού, κάτι απαραίτητο σε όσους εργάζονται σε εξωτερικούς χώρους.

Αν υπάρχει κάτι ακόμα που θα πρέπει να «συνηθίσει» κάποιος που προέρχεται από ένα πιο … συμβατικό Smartphone, είναι η αίσθηση που αφήνει στην αφή η συγκεκριμένη οθόνη. Εκτός από την ζελατίνα προστασίας που υπάρχει πάνω από αυτή, το ίδιο το κρύσταλλο που την προστατεύει είναι πιο «χοντρό» από το συνηθισμένο.

Οπτικά, φαίνεται ότι η ίδια η οθόνη είναι πιο … βαθιά μέσα στο Smartphone, και εδώ όμως το μικρό κενό ανάμεσα στην οθόνη και το τζάμι της, υπάρχει για συγκεκριμένο λόγο. Με αυτόν τον τρόπο, τυχόν χτυπήματα στο τζάμι αυτό, δεν μεταφέρουν τον κραδασμό στην ίδια την οθόνη.

Τεχνικά τώρα, πρόκειται για μια οθόνη με διαγώνιο μόλις 5.7 ιντσών. Το πλαίσιο που υπάρχει για λόγους ασφαλείας γύρω της, σε συνδυασμό με μια μεγαλύτερη οθόνη θα είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν υπερβολικα οι διαστάσεις του Smartphone.

Η ανάλυση της είναι παρόλα αυτά στα 2160×1080 pixels, που σε αυτή τη διάσταση μεταφράζονται σε 424 Pixel ανά ίντσα. Η λεπτομέρεια απεικόνισης της πρακτικά, είναι ανώτερη από αυτή συσκευών που δεν προσφέρουν όλα όσα έχει το CAT S62 Pro.

Προφανώς από την στιγμή που είναι ένα LCD Panel σχεδιασμένο να αντέχει συγκεκριμένο είδος χρήσης, η απόδοση της με πιο συνηθισμένους όρους και κριτήρια είναι ίσως λίγο άδικη. Παρόλα αυτά, η χρωματική της απείκονιση είναι απόλυτα ικανοποιητική. Οι γωνίες θέασης απέχουν από το ιδανικό ακόμα και για μια οθόνη αυτού του είδους. Πρακτικά αυτό είναι και το μοναδικό μειονέκτημα, αφού η απόσταση ανάμεσα στο ίδιο το Panel και το τζάμι του, δημιουργούν αντανακλάσεις από τον φωτισμό της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights