Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Cat S62 Pro Review: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

Cat S62 Pro Review: Πολύ σκληρό για να χαλάσει

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Ο τομέας των επιδόσεων είναι σίγουρα από αυτούς που δεν πρέπει να κρίνει κάποιος στο CAT S62 Pro όπως σε ένα συνηθισμένο Smartphone. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο αρκετά παλαιότερος πλέον Snapdragon 660 επεξεργαστής της Qualcomm, με επιδόσεις που οριακά καλύπτουν τις απαιτήσεις για τα μέσα του 2020.

Με δεδομένο όμως το ότι το Smartphone δεν είναι σχεδιασμένο  για αυτούς που θέλουν συνεχή Social Media χρήση και… παιχνίδια, η εταιρεία έχει επιλέξει τον επεξεργαστή αυτό για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Η εμπειρία που έχει στην χρήση του, και στον σχεδιασμό ενός Board με αυτόν, της επιτρέπει να διασφαλίζει ότι το σύνολο του Hardware στο εσωτερικό του CAT S62 Pro θα μπορεί να αντέξει και αυτό στις συνθήκες και με τον τρόπο χρήσης που πρέπει.

Το Hardware συνολικά στο εσωτερικό ενός ανθεκτικού Smartphone πρέπει και αυτό να αντέχει τους κραδασμούς από την σκληρή χρήση, αλλά και τυχόν ακραίες θερμοκρασίες λειτουργίας.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, ο Snapdragon 660 ακόμα και στα μέσα του 2020 δεν έχει κάποιο πρόβλημα να καλύψει τις απαιτήσεις που έχει κάποιος για απλή καθημερινή χρήση. Το σχεδόν Stock Android που «τρέχει» το CAT S62 Pro βοηθάει σημαντικά σε αυτό, αφού δεν είναι … γεμάτο με επιπλέον δυνατότητες και με γραφικό περιβάλλον που είναι μεν πιο όμορφο αλλά και πιο απαιτητικό.

Μπαταρία.

Η μπαταρία στο εσωτερικό του CAT S62 Pro έχει χωρητικότητα 4.000 mAh. Με δεδομένες τις περιορισμένες απαιτήσεις του Hardware αλλά και της (σχετικά) μικρής οθόνης του, είναι περισσότερο από απλά ικανοποιητική στην πράξη.

Η καθημερινή χρήση του CAT S62 Pro είναι στο μεγαλύτερο μέρος της διαφορετική από αυτή ενός πιο «φυσιολογικού» Smartphone. Θα πραγματοποιήσει περισσότερες κλήσεις από το συνηθισμένο, θα λειτουργήσει ο φακός που έχει στο πίσω μέρος του, και φυσικά η κανονική αλλά και η θερμική του κάμερα.

Ο χρόνος λειτουργίας ικανοποιεί απόλυτα ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες, αφού το Smartphone στο τέλος της ημέρας έχει πάντα 25 με 30% ακόμα διαθέσιμο στην μπαταρία του. Αυτό που έχει σημασία για τον ιδιοκτήτη του όμως, είναι να έχει τη σιγουριά ότι μπορεί να κάνει την δουλειά του ακόμα και μέχρι αργά το βράδυ χωρίς ποτέ να φοβάται ότι θα τον… αφήσει από μπαταρία.

Η φόρτιση της μπαταρίας γίνεται με σχετικά αργό ρυθμό, κάτι που όμως είναι και πάλι συγκεκριμένη επιλογή της εταιρείας. Η θύρα φόρτισης του CAT S62 Pro είναι πολύ πιθανό να έχει υγρασία κάτι που δυσκολεύει την πιο γρήγορη φόρτιση. Είναι επίσης δεδομένο ότι σε βάθος χρόνου θα αποκτήσει και … «σκόνη» που θα εμποδίζει επίσης την αξιόπιστη φόρτιση με πιο γρήγορο ρυθμό.

Συμπέρασμα.

Το CAT S62 Pro είναι ένα μοναδικό Smartphone για τους λόγους που έχει σχεδιαστεί από την εταιρεία. Κάθε νεότερη πρόταση της συγκεκριμένης σειράς, βελτιώνει ένα ήδη πολύ καλό σύνολο με πρακτικές και χρήσιμες αλλαγές.

Με αυτό σαν κριτήριο, και με δεδομένο το είδος χρήσης που καλείται να αντέξει, το CAT S62 Pro αξίζει τα χρήματα που κοστίζει. Αυτό που είναι βέβαιο και ήδη έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, είναι ότι δεν μπορεί να το κρίνει κάποιος όπως ένα πιο «συνηθισμένο» Smartphone.

Αυτοί όμως που θα το επιλέξουν, γνωρίζουν ήδη ότι ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, και ότι θα καλύψει τις διαφορετικές και πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις τους. Για κάποιον που το κινητό του είναι στην κυριολεξία εργαλείο δουλειάς, το κόστος είναι απόλυτα λογικό για αυτό που παίρνει σαν αντάλλαγμα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights