Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του Poco X3 η εταιρεία έκανε μια πολύ συγκεκριμένη επιλογή. Αντί ενός AMOLED panel, όπως αυτό των Mi Note 10 Lite και του ακόμα καλύτερου Mi 10 Lite 5G, επέλεξε ένα LCD Panel με εντυπωσιακά υψηλό όμως ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Για όσους η ομαλότητα στο γραφικό περιβάλλον και η ταχύτατη απόκριση είναι πιο σημαντική από την πιο ζωντανή και ευχάριστη χρωματική απόδοση, η επιλογή της εταιρείας είναι πιθανόν σωστή.

poco x3

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι η οθόνη του Poco X3 δεν κάνει κάποια σημαντική παραχώρηση για να προσφέρει τον ρυθμό ανανέωσης αυτό. Εκτός από την πολύ καλή χρωματική της απόδοση, έρχεται και με σημαντικά υψηλό επίπεδο φωτισμού.

Αυτό είναι κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο σε LCD panels με υψηλό ρυθμό ανανέωσης και ειδικά στην μεσαία κατηγορία τιμής. Οι γωνίες θέασης είναι επίσης ιδιαίτερα ικανοποιητικές για μια οθόνη αυτού του είδους, και μόνο υπό υπερβολικά μεγάλη γωνία υπάρχει ορατή χρωματική αλλοίωση.

Σαν «μπόνους» η οθόνη του Poco X3 έρχεται και με υποστήριξη για προβολή HDR Video. Στην μεσαία κατηγορία είναι ελάχιστες οι συσκευές με αντίστοιχη υποστήριξη, και πόσο μάλλον σε μια οθόνη με ρυθμό ανανέωσης 120Hz όπως η συγκεκριμένη.

poco x3

Αν κάποιος προτιμά την πιο ευχάριστη χρωματική απόδοση μιας AMOLED οθόνης, η Xiaomi έχει πολλές συσκευές που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του. Αυτό που έχει σημαασία στην περίπτωση του Poco X3, είναι ότι η συγκεκριμένη οθόνη προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς σε απόδοση, χωρίς τις περισσότερες από τις θυσίες που έχουμε συνηθίσει σε Mid range Smartphones με LCD Panels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights