Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Το Poco X3 είναι το πρώτο Smartphone που χρησιμοποιεί τον Snapdragon 732G επεξεργαστή της Qualcomm. Όπως δηλώνει η ονομασία του, είναι μια βελτιωμένη έκδοση του 730G που ήδη χρησιμοποιείται σε πολλές συσκευές διαφόρων εταιρειών.

Η βασική του διαφορά είναι λίγο υψηλοτερη συχνότητα λειτουργίας για τους δύο Α-76 πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του, και περισσότερο η βελτιωμένη απόδοση της Adreno 618 GPU κατά 15% σύμφωνα πάντα με την Qualcomm.

Στην πράξη, το Poco X3 είναι το ίδιο ισχυρό με τις υπόλοιπες συσκευές της εταιρείας με τον 730G στο εσωτερικό τους, με μοναδική ουσιαστική διαφορά την απόδοση στην λήψη φωτογραφιών. Το υποσύστημα «τεχνητής» νοημοσύνης του 732G έχει αισθητά καλύτερη απόδοση, με αποτέλεσμα να επεξεργάζεται στον ίδιο χρόνο μεγαλύτερο όγκο δεδομένων από την κάμερα, παράγοντας συνολικά καλύτερες φωτογραφίες.

Το MiUi 12 γραφικό περιβάλλον της Xiaomi, έχει ελάχιστες αλλαγές στην συσκευή της Poco, και παρά το ότι είναι γεμάτο Animations και εντυπωσιακά σχέδια, δεν επιβαρύνει την απόδοση του Poco X3.

Τα 6GB μνήμης RAM παραμένουν απόλυτα ικανοποιητικά για την κατηγορία που ανήκει η συσκευή, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εταιρείες όπως η Samsung έχουν στα ίδια ή και με περισσότερα χρήματα, προτάσεις με ακόμα μικρότερη μνήμη.

Στον τομέα των γραφικών, η απόδοση της βελτιωμένης Adreno 618 φαίνεται και στην πράξη, με το Poco X3 να μπορεί να παίξει απαιτητικά παιχνίδια με λίγο υψηλότερη ποιότητα και framerate.

Αυτό που έχει και εδώ σημασία όμως, είναι η ενεργειακή απόδοση που έχει ο 732G. Μπορεί να προσφέρει μονίμως την καλύτερη επίδοση σε παραγωγή γραφικών, χωρίς να αυξάνεται η θερμοκρασία λειτουργίας του, και το βασικότερο χωρίς να έχει υπερβολική κατανάλωση ενέργειας.

Τέλος, επίσημα στη χώρα μας θα έρθει μόνο μια έκδοση του Poco X3, με 128GB αποθηκευτικού χώρου, η οποία και θα κοστίζει 269 ευρώ. Από αυτά, περίπου 108 είναι πραγματικά διαθέσιμα στον ιδιοκτήτη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights