Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

Poco X3 Review: Κορυφαίο Value for Money

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Xiaomi μας έχει συνηθίσει πλέον σε εντυπωσιακά μεγάλες μπαταρίες στις νεότερες συσκευές της, και το ίδιο ισχύει και για το Poco X3. Η χωρητικότητα της στα 5.160mAh είναι απόλυτα ικανοποιητική για κάθε είδους χρήση.

Αυτό που έχει περισσότερο σημασία, είναι ότι μπορεί να βγάλει με εντυπωσιακή άνεση μια ημέρα ιδιαίτερα σκληρής χρήσης, που είναι το ζητούμενο για τους περισσότερους χρήστες. Με χρήση της κάμερας, Social Media, Youtube και παιχνίδια, είναι πραγματικά δύσκολο να πέσει η μπαταρία κάτω από το 15% πριν το βράδυ και το τέλος μιας εργάσιμης ημέρας.

poco x3

Προφανώς και ο χρόνος αυτός μπορεί να επεκταθεί στις δύο ημέρες με την ίδια άνεση, για όσους είναι λιγότερο απαιτητικοί με την συσκευή τους.

Το Poco X3 προσφέρει και ιδιαίτερα γρήγορη φόρτιση στα 33W, που μέχρι και σήμερα δεν θεωρείται δεδομένη στην κατηγορία τιμής που ανήκει. Ο φορτιστής του παρόλα αυτά είναι ελάχιστα μικρότερος στα 27W μια επιλογή που δεν γνωρίζουμε γιατί έχει γίνει. Η πλήρης φόρτιση της μπαταρίας χρειάζεται λίγο περισσότερο από μια ώρα, χρόνος που είναι λογικός αν υπολογίσει κανείς τη χωρητικότητα της.

Συμπέρασμα.

Το Poco X3 είναι για μια ακόμα φορά, ένας εντυπωσιακός συνδυασμός τεχνικών χαρακτηριστικων κάθε είδους, σε ένα «πακέτο» με αντίστοιχα εντυπωσιακά χαμηλή τιμή πώλησης.

Ακόμα και η «θυσία» στον τομέα της κατασκευής, με τη χρήση του πλαστικού, μπορεί να δικαιολογηθεί από όλα τα υπόλοιπα που προσφέρει το Poco X3.

Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι ότι όποιος το επιλέξει σαν την επόμενη του συσκευή, δεν θα κάνει καμία παραχώρηση στην καθημερινή του χρήση, από αυτές που πολλές φορές πρέπει να κάνει σε αυτά τα χρήματα με συσκευές άλλων εταιρειών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights