Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S20 FE Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

Samsung Galaxy S20 FE Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Μια από τις αλλαγές που έχει κάνει η εταιρεία στο Galaxy S20 FE και δεν είναι απαραίτητα προς … το χειρότερο, είναι η οθόνη που έχει επιλέξει για το οικονομικότερο μοντέλο. Αυτή έχει διαγώνιο 6.5 ίντσες, και έρχεται με ανάλυση FullHD+ και υψηλό ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz.

Όμως, τα τρία Galaxy S20 όπως και το Note 20 Ultra, για να εκμεταλλευτούν τον αντίστοιχα υψηλό ρυθμό ανανέωσης της δικής τους οθόνης, έπρεπε και αυτά να την λειτουργούν σε FullHD+ ανάλυση και όχι την μέγιστη ονομαστική της. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι η αλλαγή που έχει κάνει η Samsung για μείωση του κόστους της οθόνης του Galaxy S20 FE δεν είναι τόσο… σημαντική σε καθημερινή χρήση.

Σε αντίθεση με το Galaxy note 20 Ultra όμως, η οθόνη αυτή δεν προσαρμόζει συνεχώς και αυτόματα τον ρυθμό ανανέωσης της, και μπορεί να λειτουργήσει είτε στα 60 είτε στα 120Hz. Παρόλα αυτά, οι επιπτώσεις στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι μικρότερες από ότι στα τρία Galaxy S20 που είχαν τον ίδιο περιορισμό, κάτι που δείχνει ότι το νέο Panel έχει βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας.

Εδώ, υπάρχει μια μικρή διαφορά ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του Galaxy S20 FE, αφού αυτή με τον Snapdragon 865 παράγει το γραφικό περιβάλλον στα 120Hz με λίγο χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Στο πρακτικό κομμάτι τώρα, δεν περιμένει κανείς τίποτα λιγότερο από κορυφαία απόδοση , σε κάθε AMOLED Panel της Samsung. Το Galaxy S20 FE δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, και η οθόνη του έχει εντυπωσιακά χρώματα, σωστή και ρεαλιστική απεικόνιση όταν πρέπει, και πολύ καλά επίπεδα φωτισμού.

Υποστηρίζει φυσικά και προβολή HDR βίντεο, μια δυνατότητα που δυστυχώς η εταιρεία έχει αφαιρέσει από κάθε οικονομικότερη πρόταση της, αντίστοιχα με AMOLED οθόνη. Το Galaxy S20 FE αναγνωρίζεται κανονικά από το Youtube αλλά και το Netflix για την προβολή βίντεο σε HDR.

Η εταιρεία έχει βελτιώσει σημαντικά και τις διαθέσιμες επιλογές για την προσαρμογή της χρωματικής απόδοσης ανάλογα με τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του Galaxy S20 FE.

Ενσωματωμένος σε αυτή την κατά τα άλλα εντυπωσιακή οθόνη, είναι και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων του Galaxy S20 FE. Σε αντίθεση όμως με τα τρία ακριβότερα μοντέλα της σειράς, εδώ αυτός είναι οπτικής τεχνολογίας, όπως και στα οικονομικότερα μοντέλα της σειράς Galaxy Alpha.

Αυτό έχει συγκεκριμένες επιπτώσεις στην ταχύτητα και την αξιοπιστία του. Ειναι αισθητά πιο αργός στο να ξεκλειδώσει το Smartphone, ενώ δυστυχώς υπάρχουν φορές που δεν αναγνωρίζει με την πρώτη προσπάθεια το αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του.

Τυπικά, θα αναφέρουμε ότι η οθόνη έχει και μια μικρή τρύπα για την μπροστινή κάμερα, στο πάνω μέρος και στο κέντρο της. Η συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι ιδανική, προκειμένου να ενοχλεί λιγότερο και να μην αλλάζει την συνηθισμένη θέση στις ειδοποιήσεις στην αριστερή γωνία της οθόνης.

Σύμφωνα με την Samsung, είναι η μικρότερη σε μέγεθος… τρύπα για κάμερα σε οποιοδήποτε Smartphone της, ακόμα και σε σύγκριση με το κορυφαίο της galaxy Note 20 Ultra που κοστίζει τα διπλάσια χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights