Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S20 FE Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

Samsung Galaxy S20 FE Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η μπαταρία στο εσωτερικό των δύο εκδόσεων του Smartphone έχει ακριβώς την ίδια χωρητικότητα στα 4.500mAh. Η απόδοση της αναμενόμενα διαφέρει ανάλογα με την έκδοση.

Αυτή με τον SD865 μπορεί να βγάλει με άνεση μια ημέρα ιδιαίτερα εντονης χρήσης, με αυτή του Exynos 990 να δυσκολεύεται να καταφέρει το ίδιο. Παρόλα αυτά, σε πιο λογική χρήση, η διαφορά είναι πολύ μικρή και δεν θα ενοχλήσει το 95% των ιδιοκτήτών του Smartphone.

Εδώ, η Samsung συνεχίζει να θεωρεί «ταχεία φόρτιση» αυτή των 25W, όταν στα μέσα του 2020 υπάρχουν Smartphones άλλων εταιρειών που φορτίζουν με τον διπλάσιο ρυθμό και κοστίζουν τα μισά χρήματα. Παρόλα αυτά, η μπαταρία χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά για να γεμίσει πλήρως.

Συμπέρασμα.

Είναι γεγονός ότι το Galaxy S20 FE, ειδικά στην 5G έκδοση του αποτελεί μια εντυπωσιακά καλή συσκευή από μια εταιρεία που τον τελευταίο καιρό είναι κάθε άλλο παρά ανταγωνιστική. Ακόμα και η τιμή των 779 ευρώ για την έκδοση αυτή, παρότι υψηλότερη από πολλούς ανταγωνιστές της Samsung, δικαιολογείται μέχρι ένα σημείο από αυτά που προσφέρει το Smartphone.

Η πολύ καλή οθόνη του, οι κορυφαίες επιδόσεις του και οι καλές κάμερες είναι μόνο μερικά από αυτά. Το σωστά σχεδιασμένο γραφικό περιβάλλον και η αντοχή στο νερό και την σκόνη είναι μερικά ακόμα.

Αν κρίνει κανείς τώρα την έκδοση με τον Exynos 990 που είναι περίπου 100 ευρώ οικονομικότερη, εκεί υπάρχει σημαντική διαφορά, αφού τα προβλήματα που αυτός φέρνει είναι αρκετά και σοβαρά. Σε αυτή την περίπτωση, όλες οι συσκευές του ανταγωνισμού που προσφέρουν τον ίδιο Snapdragon 865 επεξεργαστή στο εσωτερικό τους, είναι σαφώς προτιμότερες.

Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι ακόμα και έτσι, το Galaxy S20 FE είναι ένα από τα ελάχιστα Smartphones της Samsung που μπορούν να θεωρηθούν ανταγωνιστικά σε χαρακτηριστικά αλλά και κόστος. Το πρόβλημα είναι ότι δεν είναι δεδομένο ότι η εταιρεία θα συνεχίσει την ίδια πολιτική και στις επόμενες συσκευές της.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights