Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S20 FE Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

Samsung Galaxy S20 FE Review: Επιτέλους ανταγωνιστικό

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Οι διαφορές ανάμεσα στον Snapdragon 865 και τον Exynos 990 είναι ήδη γνωστές, και έχουν αναλυθεί σε πολλά διαφορετικά μέσα και άρθρα, και δεν έχουν αλλάξει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σε απόδοση που μπορεί να μετρηθεί, ο SD865 είναι από 15 έως και 30% ισχυρότερος, ενώ διατηρεί την απόδοση του και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό οφείλεται στην χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, που εκτός από επιπτώσεις στην διάρκεια της μπαταρίας, σημαίνει και χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας.

Σε απλή καθημερινή χρήση, η διαφορά μεταξύ των δύο εκδόσεων του Galaxy S20 FE είναι μικρή και όχι εύκολα ορατή. Όμως αυτό είναι εύκολο να το  θεωρήσει κανείς και φυσιολογικό ενώ δεν είναι. Η 5G έκδοση του Galaxy S20 FE με τον Snapdragon 865, θα παραμείνει το ίδιο αποδοτική για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ενώ μονίμως θα προσφέρει τις ίδιες επιδόσεις με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε έντονη χρήση, αφού εκεί η διαφορά στην διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι ενοχλητικά μεγάλη. Παρότι σε απλή καθημερινή χρήση, η διαφορά είναι μικρότερη από 7%, οι πιο απαιτητικοί χρήστες θα καταφέρουν να βγάλουν έως και 20% καλύτερη απόδοση από την 5G έκδοση του Smartphone.

Ακόμα περισσότερο, σε Gaming χρήση, ο Snapdragon 865 και η Adreno 650 GPU στο εσωτερικό του, έχουν αστεία καλύτερη απόδοση. Εκτός του ότι έχει πραγματικά περισσότερη ισχύ για κάθε είδους παιχνίδι, καταναλώνει και αυτή ενοχλητικά λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με την Mali G-77 στην έκδοση του Exynos 990.

Η 5G έκδοση του Galaxy S20 FE παίζει κάθε είδους παιχνίδι με χαρακτηριστική άνεση, με καλή απόδοση από την  μπαταρία του, και χωρίς να αυξάνεται ενοχλητικά η θερμοκρασία λειτουργίας του. Η έκδοση με τον Exynos 990 θα χάσει ένα 15% περισσότερο από την μπαταρία της, για τον ίδιο χρόνο παιχνιδιού, ενώ στο ενδιάμεσο θα αυξηθεί ενοχλητικά και η θερμοκρασία ολόκληρης της συσκευής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και να είναι ενοχλητικό στο χέρι και κατά τη χρήση, αλλά και να μειώνεται η απόδοση του σημαντικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights