Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Sony Xperia 5 ii Review: Διαφορετικό με “χρήσιμο” τρόπο

Sony Xperia 5 ii Review: Διαφορετικό με “χρήσιμο” τρόπο

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Xperia 5 ii έρχεται με τον Snapdragon 865 στο εσωτερικό του, και είναι γεγονός ότι στο κοινό που απευθύνεται η διαφορά από τον θεωρητικά λίγο πιο «γρήγορο» 865+ δεν έχει κάποια σημασία.

Οι επιδόσεις του είναι απόλυτα ικανοποιητικές, και εδώ το σχετικά απλό γραφικό περιβάλλον της εταιρείας αποτελεί σαφώς πλεονέκτημα.

Η Sony σωστά θεωρεί ότι τα 8 GB μνήμης RAM είναι υπερ αρκετά για κάθε είδους χρήση, και η πράξη το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Κάθε είδους εφαρμογή «τρέχει» χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, ακόμα και όταν πολλές από αυτές είναι ταυτόχρονα ενεργές.

Στον τομέα του Gaming τώρα, το Xperia 5 ii αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη ακόμα και σε σχέση με εταιρείες που παραδοσιακά έχουν καλύτερη απόδοση σε αυτόν. Η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα ξεχωριστό Gaming mode το οποίο εκτός των βασικών, του να ελευθερώνει διαθέσιμους πόρους και να περιορίζει ειδοποιήσεις, έχει μια μοναδική δυνατότητα.

Αναλαμβάνει πρακτικά να αυξήσει τον ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz ακόμα και σε παιχνίδια που θεωρητικά δεν το υποστηρίζουν αυτό. Παρότι αρχικά είναι δύσκολο να το … δεχθεί κανείς αυτό, όταν το δοκιμάσει θα εκτιμήσει το πόσο ευχάριστο είναι στην πράξη. Είναι γεγονός ότι οι συσκευές με οθόνη που υποστηρίζει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, χωρίς όμως να προσφέρεται σε παιχνίδια είναι ενοχλητικά πολλές. Το Xperia 5 ii απλά δεν είναι μια από αυτές.

Η Adreno 650 είναι περισσότερο από απλά ικανή να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα, ειδικά στην χαμηλότερης ανάλυσης οθόνη του Xperia 5 ii.

Εδώ, μοναδικό ίσως μειονέκτημα είναι η αυξημένη παραγωγή θερμότητας από το Smartphone όταν ο ιδιοκτήτης του παίζει κάποιο απαιτητικό παιχνίδι και θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκεκριμένη δυνατότητα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights