Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S21 Plus Review: Η σωστή επιλογή

Samsung Galaxy S21 Plus Review: Η σωστή επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Στο Review του Galaxy S21 Ultra, έχουμε δει αναλυτικά ποιες είναι οι αλλαγές προς το καλύτερο στον νεότερο Exynos 2100 επεξεργαστή που σχεδιάζει και κατασκευάζει η ίδια η Samsung. Ο ίδιος επεξεργαστής χρησιμοποιείται και στο Galaxy S21 Plus, με μερικές αλλαγές στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Αρχικά, το Smartphone έρχεται με 8 αντί για 12 GB RAM, και μάλιστα πλέον δεν υπάρχει διαθέσιμη μεγαλύτερη έκδοση. Παρόλα αυτά, ακόμα και σήμερα (και για αρκετά χρόνια ακόμα…) τα 12GB RAM είναι περισσότερο εμπορικό τρικ και λιγότερο απαραίτητα για οποιαδήποτε χρήση.

Κανένας αριθμός εφαρμογών δεν μπορεί να κάνει το Galaxy S21 Plus να καθυστερήσει, και αυτό επειδή το λειτουργικό σύστημα φροντίζει ώστε να διαχειρίζεται σωστά το σύνολο τους. Αν κάποια στιγμή φτάσει κοντά στο όριο της διαθέσιμης μνήμης, επιλέγει σωστά να τερματίσει αυτή που χρησιμοποιείται λιγότερο και έχει παραμείνει ενεργή. Όμως για να συμβέι αυτό, θα πρέπει κάποιος να τρέχει ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι και ταυτόχρονα πολλές ακόμα εφαρμογές, αφού μέχρι και σήμερα κανένα άλλο είδος δεν χρειάζεται μεγάλο μέρος της διαθέσιμης RAM.

Στον τομέα των γραφικών τώρα, η απόδοση του Galaxy S21 Plus είναι αναμενόμενα καλυτερη από αυτή του Ultra, απλά και μόνο επειδή η οθόνη του έχει χαμηλότερη ονομαστική ανάλυση. Η απόδοση της Mali G78 ήταν έτσι και αλλιώς «αρκετή» και για την WQHD οθόνη του S21 Ultra, και απλά εδώ καλύπτει τις απαιτήσεις της FullHD+ οθόνης με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας. Αυτό έχει σημαντικές επιπτώσεις στην απόδοση του Galaxy S21 Plus και στον τομεά του Gaming με καλύτερη απόδοση σε συνεχόμενη χρήση, αλλά και στην αύξηση της θερμοκρασίας που περιορίζεται αισθητά.

Ο συνδυασμός της Mali G78 με την συγκεκριμένη οθόνη σημαίνει ότι το Smartphone θα παραμείνει για πολλά χρόνια ικανό να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του ιδιοκτήτη του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights