Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy S21 Plus Review: Η σωστή επιλογή

Samsung Galaxy S21 Plus Review: Η σωστή επιλογή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Ένας τομέας όπου το Galaxy S21 Plus καταφέρνει να φτάσει το κορυφαίο μοντέλο της σειράς και υπό συνθήκες να το… ξεπεράσει, είναι αυτός της απόδοσης που έχει η μπαταρία στο εσωτερικό του. Η χωρητικότητα της στα 4.800mAh είναι ελάχιστα μικρότερη από αυτή του S21 Ultra, όμως η χαμηλότερη ανάλυση της οθόνης του καλύπτει με άνεση την διαφορά αυτή.

Έτσι οι χρόνοι λειτουργίας είναι το ίδιο καλοί σε απλή καθημερινή χρήση, και λίγο καλύτεροι όταν ο ιδιοκτήτης του Galaxy S21 Plus είναι πιο απαιτητικός με αυτό. Η διαφορά είναι μικρή και δύσκολο να την αντιληφθεί κανείς, όμως παρόλα αυτά δείχνει τα πλεονεκτήματα της οθόνης που έχει το «οικονομικότερο» μοντέλο της σειράς.

Όμως παρόλα αυτά, η Samsung συνεχίζει δυστυχώς να θεωρεί ότι τα 25W θεωρούνται «ταχεία φόρτιση» για τα δεδομένα του 2021 πλέον, και αυτό δεν είναι απαραίτητα ρεαλιστικό. Το Galaxy S21 Plus χρειάζεται περίπου 1 ώρα και 10 λεπτά για να γεμίσει πλήρως τη μπαταρία του όταν είναι κάτω από 10%, χρόνος που δεν είναι «κακός» απαραίτητα με την χωρητικότητα που έχει.

Αυτό δείχνει ότι παρότι ονομαστικά η φόρτιση δεν γίνεται «γρήγορα»,  η διαδικασία είναι ιδιαίτερα αποδοτική, προκειμένου να διατηρείται συνεχώς ο καλύτερος ρυθμός. Όμως αυτό που … ενοχλεί είναι ότι δεν μπορεί να γεμίσει ένα 60-70% της μπαταρίας σε μικρό χρονικό διάστημα ώστε να μπορεί ο ιδιοκτήτης του Galaxy S21 Plus να είναι σίγουρος ότι θα βγάλει την υπόλοιπη ημέρα.

Συμπέρασμα.

Όπως ειπαμε και στην αρχή του Review, είναι εύκολο να θεωρήσει κανείς ότι το Galaxy S21 Plus είναι «κατώτερο» από την κορυφαία πρόταση της σειράς, απλά και μόνο επειδή δεν… εντυπωσιάζει σε νούμερα. Η καθημερινή χρήση όμως είναι κάτι που διαφέρει από την θεωρία, και το Smartphone δείχνει να είναι σχεδιασμένο με αυτή σαν βασικό κριτήριο.

Η οθόνη καλύπτει κάθε είδους απαιτήση με την απόδοση της χρωματικά, έχει το πλεονέκτημα του ρυθμού ανανέωσης χωρίς να έχει το μειονέκτημα της κατανάλωσης, και πρέπει κανείς να προσπαθήσει πραγματικά για να τον… ενοχλήσει η μειωμένη ανάλυση της. Οι κάμερες αντίστοιχα κάνουν αυτό που πρέπει, να βγάζουν δηλαδή καλές φωτογραφίες. Αυτές είναι πραγματικά καλές με την βασική κάμερα του Galaxy S21 Plus, και απλά ικανοποιητικές, όσο πρέπει να είναι με τις άλλες δύο.

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του Smartphone διαφέρουν όσο πρέπει με τη σειρά τους ώστε να μην θυμίζει ένοντα παλαιότερες συσκευές της εταιρείας, και στο πρακτικό κομμάτι κάνουν το Galaxy S21 Plus πραγματικά ευχάριστο σε καθημερινή χρήση.

Αν η τιμή πώλησης του ήταν λίγο χαμηλότερη, η Samsung θα μπορούσε να «ισχυριστεί» ότι έχει το καλύτερο Smartphone της κατηγορίας του, όμως εδώ το όνομα της εταιρείας είναι αυτό που … ζητάει τα επιπλέον χρήματα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights