Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερες.

Ο τομεας στον οποίο όμως το Redmi Note 9T δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει είνα αυτός των καμερών που υπάρχουν στο πίσω μέρος του. Η ανάλυση στα 48mp για την βασική από αυτές μπορεί να θεωρηθεί απόλυτα ικανοποιητική, ειδικά με την αντίστοιχα καλή απόδοση που έχει στην πράξη. Όμως η Xiaomi έχει αφαιρέσει δυστυχώς την κάμερα με τον υπερ ευρυγώνιο φακό, μια επιλογή που δύσκολα μπορεί να εξηγήσει κανείς.

Επιστρέφοντας στην βασική κάμερα, οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει κατά την διάρκεια της ημέρας, είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικές. Η λεπτομέρεια που περιέχουν είναι κορυφαία, πάντα για την συγκεκριμένη κατηγορία. Ταυτόχρονα, η Xiaomi δεν προσπαθεί να αποτυπώσει υπερβολικά έντονα και ζωντανά χρώματα σε κάθε φωτογραφία, προκειμένου να είναι εντυπωσιακή και όχι ρεαλιστική (βλέπε Samsung…).

Η απόδοση της βασικής κάμερας όμως ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο τη νύχτα, όπου το Redmi Note 9T μπορεί να βγάλει αρκετά εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το Night mode λειτουργεί «άψογα» ειδικά για ένα  Mid range Smartphone, και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια στο να κρατήσουμε σταθερή τη συσκευή. Το Redmi Note 9T απλά αναγνωρίζει ποιες από τις λήψεις δεν είναι σταθερές και επιλέγει να μην τις χρησιμοποιήσει στην τελική φωτογραφία.

Οι φωτογραφίες αυτές, έχουν και πάλι ρεαλιστικά επίπεδα φωτισμού, προκειμένου να είναι και κοντά σε αυτό που βλέπει ο ιδιοκτήτης του Redmi Note 9T. Χρωματικά δεν υστερούν σε κάτι, ενώ σχεδόν πάντα η συσκευή αναγνωρίζει σωστά και την «απόχρωση» του φωτισμού ειδικά σε περιοχές με έντονα κίτρινα φώτα.

Δυστυχώς όμως, εκτός της βασικής αυτής κάμερας, το Redmi Note 9T δεν έχει πολλά ακόμα να προσφέρει. Οι υπόλοιπες δύο στο πίσω μέρος του είναι περισσότερο εκεί προκειμένου να καλυφθεί η «εμπορική» ανάγκη για περισσότερες από μια, κάμερες.

Η δεύτερη από αυτές, που είναι ουσιαστικά και αυτή που μπορεί να βγάζει αυτόνομα φωτογραφίες, έχει έναν Macro φακό για λήψη από μικρή απόσταση. Όμως η ανάλυση της περιορίζεται στα 2Mp ενώ δεν έχει και Auto focus. Εδώ η ίδια η Xiaomi έχει διαθέσιμες συσκευές με σημαντικά καλυτερη κάμερα αυτού του είδους, που μάλιστα τη συνδυάζουν με μια αντίστοιχα ιδιαίτερα ικανή κάμερα με υπερ ευρυγώνιο φακό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights