Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στον τομέα της μπαταρίας, η Xiaomi προσφέρει αυτό  που περιμένει κανείς, και που πρέπει ουσιαστικά σε ότι αφορά την χωρητικότητα και την απόδοση της.

Στα 5.000mAh η χωρητικότητα αυτή είναι αρκετή για κάθε είδους χρήση, και η σωστή διαχείριση ενέργειας από το λειτουργικό σύστημα αλλά και το Hardware στο εσωτερικό του Redmi Note 9T βοηθούν στο να προσφέρει πραγματικά καλή απόδοση.

Ακόμα και η λειτουργία σε 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην απόδοση της μπαταρίας η οποία μπορεί με «ενοχλητική» άνεση να βγάλει μια ημέρα αρκετά έντονης χρήσης και στο τέλος αυτής να έχει ακόμα ένα 25-30% διαθέσιμο.

Οι λιγότερο απαιτητικοί χρήστες θα βγάλουν με άνεση δύο ημέρες χρήσης από το Redmi Note 9T, χρόνος που για τα σημερινά δεδομένα είναι απόλυτα ικανοποιητικός.

Αυτό που η εταιρεία επέλεξε να περιορίσει όμως είναι η ταχύτητα φόρτισης που προσφέρει το Redmi Note 9T. Στα 18W είναι χαμηλότερη από αυτή που και πάλι προσφέρουν άλλες προτάσεις της εταιρείας στην ίδια κατηγορία τιμής. Η μπαταρία χρειάζεται περίπου 1.5 ώρα για να φορτίσει πλήρως, χρόνος που πλέον θεωρείται μεγαλύτερος από το ιδανικό.

Συμπέρασμα.

Το Redmi Note 9T προσπαθεί να κάνει κάποιες «παραχωρήσεις» προκειμένου να είναι η οικονομικότερη πρόταση της εταιρείας με υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας. Το πρόβλημα εδώ είναι, ότι η ίδια η Xiaomi έχει το Mi 10T Lite σε μια λίγο υψηλότερη τιμή πώλησης που προσφέρει όλα όσα δεν έχει το Redmi Note 9T.

Προφανώς όμως και αυτός είναι ο σκοπός ύπαρξης του, για όσους δεν τα… χρειάζονται αυτά και δεν θέλουν να διαθέσουν αυτά τα έστω και λίγα επιπλέον χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έχει περισσότερο σημασία είναι ότι η εταιρεία φροντίζει να έχει μια ακόμα επιλογή διαθέσιμη προκειμένου ο καθένας να μπορεί να βρει την συσκευή που… ταιριάζει στις δικές του απαιτήσεις και ανάγκες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.