Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Αν υπάρχει ένας τομέας στον οποίο το Redmi Note 9T δεν εντυπωσιάζει, τουλάχιστον όχι όπως μας έχει συνηθίσει η Xiaomi, αυτός είναι η οθόνη του. Παρότι τεχνικά δεν «υστερεί» σε ανάλυση και χρωματική απόδοση, της λείπει ο υψηλότερος ρυθμός ανανέωσης στον οποίο μας έχει συνηθίσει η εταιρεία σε συσκευές με έστω παρόμοιο κόστος όπως το Poco x3 και το Mi 10T Lite (με το δεύτερο να είναι ελάχιστα πιο ακριβό)

Πίσω στο πρακτικό κομμάτι τώρα, η οθόνη έχει διαγώνιο 6.53 ίντσες και ανάλυση 2340×1080 pixels. Ειδικά η ανάλυση δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένη από εταιρείες του ανταγωνισμού της Xiaomi που προσπαθούν αντίστοιχα να προσφέρουν τις δικές τους προτάσεις με 5G υποστήριξη και παρόμοια τιμή πώλησης.

Χρωματικά τώρα, η οθόνη του Redmi Note 9T είναι απόλυτα ικανοποιητική με δεδομένο το ότι πρόκειται για ένα LCD Panel. Η συγκεκριμένη τεχνολογία, ακόμα και αν χρησιμοποιείται πλέον σε οικονομικές συσκευές, έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Έτσι λοιπόν, οι γωνίες θέασης είναι απόλυτα ικανοποιητικές, το επίπεδο φωτισμού αρκετά δυνατό ακόμα και για εξωτερικούς χώρους, και η συνολική εμπειρία θέασης δεν αφήνει σχεδόν κανένα παράπονο.

Μάλιστα το Redmi Note 9T υποστηρίζει και την προβολή HDR περιεχομένου, που επίσης δυστυχώς ακόμα δεν θεωρείται δεδομένη στην κατηγορία αυτή για άλλες εταιρείες. Το Smartphone αναγνωρίζεται κανονικά από την εφαρμογή του Youtube για την προβολή HDR περιεχομένου, αλλά και από αυτή του Netflix.

Συνολικά, ακόμα και αν δεν εντυπωσιάζει με τον ρυθμό ανανέωσης των 60fps, η οθόνη του Redmi Note 9T είναι απόλυτα ικανοποιητική για το είδος χρήσης που προορίζεται το Smartphone.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights