Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η εταιρεία δίνει πάντα ιδιαίτερη σημασία στις οθόνες των συσκευών της, αφού είναι ένας από τους τομείς που προσπαθεί να τις διαχωρίσει από τον ανταγωνισμό της. Έτσι και το Realme 7 5G έχει μια LCD  οθόνη μεν, με υψηλό ρυθμό ανανέωσης όμως στα 120Hz. Αυτό δεν θεωρείται δεδομένο σε καμία περίπτωση σε αυτή την κατηγορία, και αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα της συσκευής σε καθημερινή χρήση.

Μάλιστα κάτι ακόμα πιο «ασυνήθιστό», είναι η δυνατότητα να προσαρμόζεται αυτόματα ο ρυθμός ανανέωσης ανάλογα με τις συνθήκες. Όταν η οθόνη προβάλλει στατικό περιεχόμενο, επιστρέφει αυτόματα στα 60Ηz προκειμένου να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Επιστρέφει άμεσα στα 120Hz αμέσως μόλις την «ακουμπήσει» ο ιδιοκτήτης του Realme 7 5G, ενώ προσαρμόζεται και πάλι αυτόματα σε εφαρμογές που δεν υπάρχει λόγος να λειτουργούν σε αυτόν τον ρυθμό ανανέωσης.

Στις 6.5 ίντσες τώρα, το μέγεθος της οθόνης είναι απόλυτα ικανοποιητικό για κάθε είδους χρήση, και η ανάλυση της στα 2400×1080 pixels είναι κάτι που δυστυχώς για άλλες εταιρείες δεν θεωρείται δεδομένο ακόμα και σε αυτή την κατηγορία τιμής.

Χρωματικά η οθόνη αποδίδει όπως «περιμένει» κανείς από ένα ποιοτικό LCD Panel, με τις γωνίες θέασης να είναι κοντά στο μέγιστο που μπορεί να πετύχει μια οθόνη αυτού του είδους. Θα θέλαμε λίγο περισσότερες επιλογές για την προσαρμογή της απόδοσης αυτής, εκτός από την αλλαγή της «θερμοκρασίας» του χρώματος.

Παρόλα αυτά, το Realme 7 5G υποστηρίζει κανονικά την αναπαραγωγή HDR περιεχομένου, και αναγνωρίζεται κανονικά από το Youtube αλλά και το Netflix. Εδώ «ενοχλεί» όμως η απουσία του στερεοφωνικού ήχου, για μια συνολικά καλύτερη εμπειρία θέασης, ενώ και το ένα ηχείο που έχει το Smartphone δεν ξεχωρίζει με την απόδοση του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights