Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερες.

Το Realme 7 5G έχει συνολικά 4 κάμερες στο πίσω μέρος του, αν και πρακτικά οι δύο από αυτές είναι χρήσιμες και μια λιγότερο ανάλογα με τις συνθήκες. Για την βασική από αυτές, η εταιρεία έχει επιλέξει ουσιαστικά την ίδια κάμερα με το «απλό» Realme 7, τουλάχιστον στην έκδοση που έρχεται επίσημα στην Ευρώπη. Η ανάλυση της είναι στα 48mp και έχει ένα διάφραγμα f/1.8 στο φακό της.

Οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει είναι απόλυτα ικανοποιητικές, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις το Realme 7 5G προσπαθεί να αποτυπώσει πιο έντονα και ζωντανά χρώματα από το ιδανικό. Αυτό είναι μάλλον λογικό σε ένα Smartphone που απευθύνεται σε φίλους των Social Media, και τουλάχιστον δεν ισχύει σε υπερβολικό βαθμό.

Το Night mode τώρα της Realme είναι γεγονός ότι χρειάζεται ακόμα λίγη «δουλειά» αν και έχει βελτιωθεί σημαντικά σε σύγκριση με παλαιότερες συσκευές της εταιρείας. Έτσι οι φωτογραφίες έχουν πλέον σωστά επίπεδα φωτισμού και ισορροπίας λευκού ακόμα και σε σχετικά δύσκολες συνθήκες.

Η λεπτομέρεια είναι αναμενόμενα σχετικά μειωμένη, όχι όμως σε ενοχλητικό βαθμό και σε κάθε περίπτωση οι φωτογραφίες είναι ικανοποιητικές για προβολή στην ίδια την οθόνη του Realme 7 5G και χρήση σε Social Media κλπ. Εδώ η εταιρεία έχει βρει μια σωστή ισορροπία και στα επίπεδα φωτισμού προκειμένου αυτά να είναι κοντά στην πραγματικότητα.

Η δεύτερη κάμερα στο πίσω μέρος του Realme 7 5G τώρα, έχει έναν υπερ ευρυγώνιο φακό, κάτι που φαίνεται ότι άλλες συσκευές άλλων εταιρειών αποφεύγουν να προσφέρουν πάντα. Η ανάλυση της είναι στα 8 mp και αναμενόμενα η απόδοση της είναι απλά «καλή» σε αντίστοιχα ευνοϊκές συνθήκες φωτογράφισης.

Κατά την διάρκεια της ημέρας, οι φωτογραφίες είναι ικανοποιητικές σε λεπτομέρεια για κάμερα αυτής της ανάλυσης. Το δυναμικό εύρος διαφέρει από αυτό της βασικής κάμερας, και παρότι το φαινόμενο δεν είναι έντονο, οι φωτογραφίες ξεχωρίζουν χρωματικά και σε επίπεδα φωτισμού.

Παρόλα αυτά, το Realme 7 5G μπορεί να χρησιμοποιήσει το Night mode και με αυτή την κάμερα, που είναι πρακτικά απαραίτητο σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Εδώ οι φωτογραφίες είναι οριακά καλές, κυρίως επειδή το περιορισμένο διάφραγμα του φακού, έχει σαν αποτέλεσμα να είναι σκοτεινές ακόμα και με τη χρήση του Night mode.

Η λεπτομέρεια είναι ακόμα χαμηλότερη όπως είναι αναμενόμενο, όμως συνολικά είναι τουλάχιστον αποδεκτή για να μπορεί κάποιος να αποτυπώσει μια «γενική εικόνα» αυτού που θέλει να φωτογραφίσει.

Η Τρίτη κάμερα τώρα, και η τελευταία που μπορεί να βγάλει αυτόνομα φωτογραφίες, έχει έναν Macro φακό για λήψεις από πολύ μικρή απόσταση. Η ανάλυση της είναι στα 2mp που είναι το ελάχιστο για μια κάμερα αυτού του είδους, και οι φωτογραφίες που μπορεί να βγάλει προϋποθέτουν να είναι στη σωστή απόσταση από το αντικείμενο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights