Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Στον τομέα της μπαταρίας, και πάλι η εταιρεία προσπαθεί να διαχωρίσει τις συσκευές της από τον ανταγωνισμό και το πετυχαίνει με τον σχεδόν καλύτερο τρόπο. Η χωρητικότητα της μπαταρίας του Realme 7 5G είναι στα 5.000mAh και είναι ικανοποιητική για κάθε είδους χρήση. Μάλιστα ο Dimensity 800U έχει εντυπωσιακά καλή κατανάλωση ενέργειας ακόμα και σε 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το Smartphone ουσιαστικά δεν μπορεί να «μείνει» από μπαταρία μέσα σε μια ημέρα όσο απαιτητικός και αν είναι ο ιδιοκτήτης του. Στο τέλος της ημέρας, ανάλογα με τη χρήση, θα έχει από 30 έως και 45% ακόμα διαθέσιμο, κάτι που σημαίνει ότι και μια δεύτερη ημέρα λειτουργίας πριν την φόρτιση είναι εφικτή.

Οι δύο αυτές ημέρες είναι σχεδόν «σίγουρη» απόδοση για τους λιγότερο απαιτητικούς, ακόμα και αν βρίσκονται συνεχώς σε εξωτερικό χώρο και εκμεταλλεύονται την 5G συνδεσιμότητα του Realme 7 5G.

Για την φόρτιση τώρα, το Smartphone διαφέρει σημαντικά από κάθε άλλη αντίστοιχη πρόταση αφού μπορεί να φορτίσει με έως και 30W από τον φορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία του. Η γρήγορη αυτή φόρτιση είναι πάντα χρήσιμη σε μια μπαταρία με αυτή τη χωρητικότητα,  και σε μισή ώρα μπορεί να έχει κάποιος το 50% της χωρητικότητας της. Με αυτό το ποσοστό φόρτισης μπορεί να βγάλει την υπόλοιπη ημέρα, κάτι που είναι ιδιαίτερα πρακτικό.

Συμπέρασμα.

Το Realme 7 5G είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση από την εταιρεία, που εστιάζει σε μια συγκεκριμένη δυνατότητα που είναι περισσότερο «απαίτηση» της εποχής μας. Εκτός όμως από την δυνατότητα λειτουργίας σε 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, είναι ένα απόλυτα ικανό Smartphone σε πολλούς ακόμα τομείς.

Η οθόνη του είναι πραγματικά εντυπωσιακή, όπως είναι και η μπαταρία του ενώ και η κατασκευή κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να δείχνει και να είναι «πολυτελής». Τα 128GB αποθηκευτικού χώρου στην βασική έκδοση και τα 6GB RAM είναι αρκετά για το είδος χρήσης που προορίζεται ένα Smartphone σε αυτά τα χρήματα, και η κάμερα χωρίς να ξεχωρίζει, είναι και αυτή όπως… πρέπει να είναι.

Το Smartphone έρχεται να συμπληρώσει μια ήδη μεγάλη γκάμα επιλογών από την εταιρεία, και για το είδος χρήσης που έχει σχεδιαστεί το πετυχαίνει σχεδόν με τον καλύτερο τρόπο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights