Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

Realme 7 5G Review: Ικανό για όλα

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής Μνήμη.

Το Realme 7 5G είναι ένα από τα ελάχιστα Smartphones στην Ευρωπαϊκή αγορά με επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικού τους, τουλάχιστον με κάποιον που προσφέρει υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Ο Dimensity 800U έχει τεχνικά χαρακτηριστικά που τον φέρνουν θεωρητικά στα ίδια περίπου επίπεδα απόδοσης με τον Snapdragon 750G της Qualcomm. Παρόλα αυτά, το Optimization της Mediatek θέλει ακόμα λίγη δουλειά σε συγκεκριμένα είδη χρήσης, και χωρίς να υπάρχει κανένα πρόβλημα στην καθημερινότητα, υπάρχουν κάποιες εφαρμογές στις οποίες η διαφορά με έναν 750G είναι αισθητή.

Παρόλα αυτά, το Realme 7 5G έχει 6GB μνήμης RAM, που για την κατηγορία τιμής του είναι υπερ αρκετά για κάθε είδους χρήση. Δεν υπάρχει τρόπος μέσα σε λογικά πάντα πλαίσια, να χρειαστεί κάποιος περισσότερη διαθέσιμη μνήμη RAM εκτός αν προσπαθήσει να έχει ταυτόχρονα ανοιχτές περισσότερες εφαρμογές από όσες μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει.

Εκεί όμως που το χειρότερο Optimization είναι περισσότερο «ορατό» είναι σε παιχνίδια. Παρότι η Mali G57 κάρτα γραφικών στο εσωτερικό του Dimensity 800U δεν έχει κάποιο τεχνικό περιορισμό στην απόδοση της σε σύγκριση με αντίστοιχες προτάσεις της Qualcomm, τα περισσότερα παιχνίδια δεν είναι σωστά… σχεδιασμένα να εκμεταλλεύονται την απόδοση της.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που αφορά τον Developer του κάθε παιχνιδιού και όχι την Realme, το αποτέλεσμα όμως είναι τα ίδια τα παιχνίδια να μην «παίζουν» στις καλύτερες δυνατές ρυθμίσεις απόδοσης και ποιότητας γραφικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights