Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ “Φθηνό” 5G για όλους! Galaxy A42 vs Galaxy A32 vs Redmi Note 9T vs Oneplus Nord N10

“Φθηνό” 5G για όλους! Galaxy A42 vs Galaxy A32 vs Redmi Note 9T vs Oneplus Nord N10

απο Kostas Gliatiotis

Παρότι ακόμα στη χώρα μας η κάλυψη των 5G δικτύων κινητής τηλεφωνίας είναι σχετικά “περιορισμένη”, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές θέλουν να παρουσιάσουν οικονομικές προτάσεις με υποστήριξη για την νέα αυτή τεχνολογία. Η Samsung, η Xiaomi και η OnePlus έχουν η κάθε μια το δικό της Smartphone με κόστος έως 300 ευρώ περίπου, και το καθένα έχει τις δικές του δυνατότητες αλλά και χαρακτηριστικά που το κάνουν να … ξεχωρίζει.

Το Galaxy A42 από τη Samsung, παρότι είναι συνολικά ανώτερο από το Galaxy A32, είναι ελάχιστα παλαιότερο και αυτή τη στιγμή είναι και 10 ευρώ πιο οικονομικό. Παρόλα αυτά έχει μια AMOLED οθόνη με έστω και χαμηλότερη 720p ανάλυση, αλλά και τον Snapdragon 750G επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του, που είναι και ο ισχυρότερος ανάμεσα στα συγκεκριμένα Smartphones.

Samsung Galaxy A42 5G Review: Φιλότιμη προσπάθεια

Το Galaxy A32 από την πλευρά του, έρχεται με μια σαφώς κατώτερη LCD οθόνη, και πάλι με 720 ανάλυση, έναν Mediatek Dimensity 720 επεξεργαστή στο εσωτερικό του, παρόλα αυτά είναι το μοναδικό Smartphone αυτή τη στιγμή που “τρέχει” το νεότερο Android 11 λειτουργικό σύστημα της Google αλλά και το OneUI 3.1 γραφικό περιβάλλον της Samsung.

Samsung Galaxy A32 5G Review (video)

Το Redmi Note 9T από την πλευρά του, έχει μια LCD οθόνη μεν, αλλά με υψηλότερη FullHD+ ανάλυση, τον Mediatek Dimensity 800U επεξεργαστή στο εσωτερικό του, και μια έστω και λίγο διαφορετική κατασκευή. Έχει όμως και τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο στα 128GB.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G Review: Μια ακόμα επιτυχία

Τέλος, το OnePlus Nord N10, είναι το ακριβότερο από τα τέσσερα Smartphones, και μέχρι ένα σημείο δικαιολογεί την τιμή αυτή με την οθόνη των 90Hz. Είναι και εδώ ένα LCD Panel με FullHD+ ανάλυση, ενώ το Smartphone της Oneplus έχει θεωρητικά την κάμερα με την υψηλότερη ανάλυση στα 64mp και τον ελάχιστα “κατώτερο” Snapdragon 690 επεξεργαστή της Qualcomm στο εσωτερικό του.

https://in2mobile.gr/2020/12/11/oneplus-nord-n10-review/ #oneplus #samsung #xiaomi

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights