Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Samsung Galaxy A72 Review: Κορυφαίο αλλά με κόστος

Samsung Galaxy A72 Review: Κορυφαίο αλλά με κόστος

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Galaxy A72 σε σύγκριση με σχεδόν κάθε ανταγωνιστή του, είναι σαφώς η οθόνη του με το σύνολο των χαρακτηριστικών της. Αναμενόμενα είναι ένα κορυφαίο σε χρωματική απόδοση SUPER AMOLED Panel, με μεγάλο μέγεθος στις 6.7 ίντσες. Έχει και την ανάλυση που «πρέπει» στα 2400×1080 pixels που είναι το αντίστοιχο του 1080p για οθόνη με αναλογία πλευρών 20:9. Έχει όμως και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, με το «σύνολο» να είναι αυτό που δεν μπορεί προς το παρόν να βρει κανείς σε συσκευές του ανταγωνισμού.

Στην πράξη, η οθόνη του Smartphone προσφέρει όλα όσα περιμένει κανείς από μια συσκευή  της εταιρείας. Η χρωματική απόδοση είναι εντυπωσιακή, χωρίς όμως υπερβολικά έντονα και λιγότερο ρεαλιστικά χρώματα. Εδώ ο ιδιοκτήτης του Galaxy A72 έχει πάντα την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια πιο ζωντανή και μια πιο φυσική χρωματική απόδοση ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις του.

Υπάρχει κανονικά και η υποστηρίξη για προβολή HDR10 περιεχομένου, και το Galaxy A72 αναγνωρίζεται κανονικά από το Youtube αλλά και την εφαρμογή του Netflix. Εδώ έχει ιδιαίτερη σημασία και η υποστηρίξη στερεοφωνικού ήχου, μια δυνατότητα που απουσιάζε δυστυχώς από όλες τις προηγούμενες συσκευές της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία.

Το σύνολο οθόνης και ηχείων, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό για την προβολή ταινιών, λόγω του μεγέθους της οθόνης αυτής αλλά και της καλής απόδοσης και υψηλής έντασης ήχου.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην οθόνη του Galaxy A72 και αποτελεί ίσως το μοναδικό σημείο στο οποίο δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει. Παραδοσιακά η εταιρεία δεν χρησιμοποιεί ιδιαίτερα «γρήγορους» οπτικούς αισθητήρες στις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, και δυστυχώς το Galaxy A72 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Παρότι αναγνωρίζει παντα με την πρώτη προσπάθεια το αποτύπωμα του ιδιοκτήτη του, και αυτό αποτελεί μια σημαντική βελτίωση, ο χρόνος που χρειάζεται για να ξεκλειδώσει είναι υψηλότερος από το ιδανικό.

Συνολικά, η οθόνη του Smartphone αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το Galaxy A72 δεν περιορίζεται όμως σε μια καλή οθόνη προκειμένου να «πείσει» κάποιον για την επιλογή του, και την συνδυάζει με όλα όσα χρειάζεται κανείς στην καθημερινότητα του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights