Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ TCL 20 5G Review: Σοβαρή εναλλακτική

TCL 20 5G Review: Σοβαρή εναλλακτική

απο Kostas Gliatiotis

Κάμερες.

Παρότι το TCL 20 5G δεν εστιάζει στον τομέα της φωτογραφίας όσο κάποια παλαιότερα Smartphones της εταιρείας, σίγουρα δεν απογοητεύει με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την απόδοση που έχουν οι κάμερες του.

Η βασική από αυτές, έχει ονομαστική ανάλυση 48mp και ένα διάφραγμα f/1.8 στον φακό της. Η απόδοση της είναι ικανοποιητική σε κάθε περίπτωση, και ακόμα και χωρίς κάποια προσπάθεια, μπορεί να βγάλει πολύ καλές φωτογραφίες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Στην εφαρμογή της συλλογής, και με το NXTVISION ενεργό, οι φωτογραφίες αυτές δείχνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές, χωρίς αυτό να αποτελεί απαραίτητα μειονέκτημα.

Ο αισθητήρας που έχει επιλέξει η TCL είναι αρκετά ικανοποιητικός και τεχνικά, με αποτέλεσμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας οι φωτογραφίες να είναι αντίστοιχα ικανοποιητικές. Μάλιστα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, οι φωτογραφίες με το Night mode έχουν και ένα HDR «φαινόμενο» που αυξάνει το Sharpness αλλά και την αντίθεση τους, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό και διαφορετικό από το συνηθισμένο.

Η δεύτερη κάμερα του TCL 20 5G είναι μάλλον συνηθισμένη, και έχει έναν υπερ ευρυγώνιο φακό με ονομαστική ανάλυση 8mp που θεωρείται και το «στάνταρ» σε αυτή την κατηγορία τιμής. Παρόλα αυτά, υπάρχουν συσκευές άλλων εταιρειών που στα χρήματα αυτά δεν έχουν … καθόλου κάμερα αυτού του είδους, οπότε εδώ η ύπαρξη της αποτελεί από μόνη της πλεονέκτημα.

Η απόδοση της είναι μάλλον ικανοποιητική, με τις φωτογραφίες να διαφέρουν ελάχιστα χρωματικά από αυτές της βασικής κάμερας, και πρακτικά με μικρή διαφορά και στα επίπεδα φωτισμού λόγω του περιορισμένου διαφράγματος στον φακό της.

Δυστυχώς η Ultra wide κάμερα αυτή, δεν λειτουργεί με το Night mode, με αποτέλεσμα η απόδοση της κατά τη διάρκεια της νυχτας να είναι μάλλον περιορισμένη.

Εδώ η TCL προς τιμήν της έχει επιλέξει να υπάρχει μια μόνο ακόμα κάμερα με Macro φακό και δεν έχει προσθέσει έναν ακόμα αισθητήρα βάθους προκειμένου να είναι συνολικά τέσσερις και περισσότερο «εντυπωσιακές» εμπορικά.

Η απόδοση της συγκεκριμένης Macro Κάμερας είναι απλά καλή, με ονομαστική ανάλυση 2mp. Δυστυχώς δεν έχει Auto focus, μια δυνατότητα που υπήρχε σε παλαιότερα μοντέλα της εταιρείας, και περιορίζει την χρήση της σε απόσταση περίπου τεσσάρων εκατοστών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

2 σχολια

Παναγιώτης Γραίγος 05/04/2021 - 13:22

Ωραίο Review ,. Αλλά θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με την φράση στην αρχή : “Η πορεία της TCL στην αγορά των Smartphones ίσως δεν ήταν ακριβώς αυτή που θα περίμενε η εταιρεία” .

Εννοείται ότι η εταιρεία δεν τα πάει καλά σε πωλήσεις;

Reply
Σπύρος 07/04/2021 - 09:39

Μάλλον εννοεί ότι είναι νέα εταιρεία στο χώρο των κινητών, καθώς μέχρι πρότινος έφτιαχνε τηλεοράσεις

Reply

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights