Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Lite : Αστεία λεπτό, εντυπωσιακά γρήγορο

Xiaomi Mi 11 Lite : Αστεία λεπτό, εντυπωσιακά γρήγορο

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Xiaomi Mi 11 Lite είναι το μέχρι στιγμής καλύτερο Smartphone της εταιρείας στην μεσαία κατηγορία. Έρχεται με τον νέο Snapdragon 780G επεξεργαστή της Qualcomm, με βελτιωμένες επιδόσεις, υποστήριξη για 5G δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, κάμερα 64mp και μια φωτεινή Super AMOLED οθόνη στα 90Hz. Έρχεται με Android 11 και το MiUi 12 γραφικό περιβάλλον της εταιρείας. Παραδοσιακά πλέον, η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει με το Unboxing video, και φυσικά τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί η δοκιμή του προκειμένου να υπάρχει μια συνολικά καλύτερη εικόνα, πριν το αναλυτικό του Review.

Το νέο Mi 11 Lite εστιάζει ιδιαίτερα στο πόσο λεπτό, αλλά και ασυνήθιστα ελαφρύ είναι, σε πλήρη αντίθεση με τις περισσότερες συσκευές της Xiaomi αλλά και άλλων εταιρειών. Παρόλα αυτά δεν κάνει κάποια σημαντική “θυσία” για να το πετύχει αυτό. Συνεχίζει να είναι κατασκευασμένο από Gorilla Glass, δεν ζεσταίνεται ενοχλητικά σε έντονη χρήση, και η μπαταρία στο εσωτερικό του έχει λογική χωρητικότητα στα 4.250mAh.

Για την κάμερα των 64mp χρησιμοποιεί τον Samsung GW3 αισθητήρα, δυστυχώς όμως χωρίς OIS, και οι άλλες δύο κάμερες είναι πιο “συνηθισμένες”, με έναν Ultra wide φακό και αισθητήρα 8mp αλλά και μια Macro camera στα 5mp που έχει όμως Auto focus.

H μοναδική παραχώρηση που φαίνεται να έχει κάνει η Xiaomi είναι στον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης του Mi 11 Lite. Αυτός “περιορίζεται” στα 90Hz, σε ένα AMOLED Panel όμως με την δυνατότητα προβολής 10bit χρώματος και σημαντικά υψηλότερη φωτεινότητα από το συνηθισμένο.

Στη χώρα μας επίσημα το Mi 11 Lite θα έρθει σύντομα από την Info-Quest σε μια τιμή λίγο πάνω από 400 ευρώ, με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 8GB μνήμης RAM. Ο συνδυασμός του Snapdragon 780G με τα χαρακτηριστικά αυτά, το κάνουν ίσως το ισχυρότερο SMartphone στην κατηγορία αυτή, με επιδόσεις που όπως βλέπουμε και στο βίντεο, είναι πρακτικά ίδιες με αυτές του Snapdragon 860 στο εσωτερικό του επίσης εντυπωσιακού Poco X3 pro.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights