Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 10 pro Vs Galaxy A52: Ενδιαφέρουσα κόντρα

Redmi Note 10 pro Vs Galaxy A52: Ενδιαφέρουσα κόντρα

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy A52 της Samsung είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον Smartphone από την εταιρεία, με χαρακτηριστικά που το κάνουν ανταγωνιστικό στην κατηγορία του. Έχει ένα Super AMOLED Panel με ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz, μια κάμερα 64mp με OIS που δεν θεωρείται συνηθισμένο στην κατηγορία του, και πιστοποίηση IP67 για αντοχή στο νερό και τη σκόνη. Το Xiaomi note 10 Pro με την σειρά του, έχει μια κάμερα των 108mp και μάλιστα με τον Samsung HM2 αισθητήρα, μια Super AMOLED οθόνη στα 120Hz και μια μεγαλύτερη μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh.

Συγκρίνουμε τα δύο Smartphones προκειμένου να δούμε πιο είναι πιο «ενδιαφέρον» σαν σύνολο, αλλά και αν οι διαφορές μεταξύ τους δικαιολογούν τα περίπου 50 ευρώ επιπλέον που κοστίζει το Galaxy A52 επίσημα στη χώρα μας. Το Note 10 Pro έχει στο εσωτερικό του τον Snapdragon 732G επεξεργαστή της Qualcomm, ενώ η συσκευή της Samsung έχει τον σχεδόν παρόμοιο σε απόδοση Snapdragon 720G.

Η πιο ενδιαφέρουσα σύγκριση είναι ανάμεσα στην κάμερα των 108mp του Note 10 Pro και αυτή του Galaxy A52 που παρότι έχει «χαμηλότερη» ανάλυση στα 64mp έχει Optical Image stabilization, που της δίνει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα σε συγκεκριμένες συνθήκες χαμηλότερου φωτισμού.

Όμως η Ultrawide κάμερα του Galaxy A52 έχει σαφές πλεονέκτημα, με 50% υψηλότερη ονομαστική ανάλυση στα 12mp αντί για 8mp αυτής του Note 10 Pro. Όμως η Macro camera στη συσκευή της Xiaomi έχει auto-focus, που της δίνει την δυνατότητα να βγάζει φωτογραφίες από διαφορετική απόσταση.

Τα δύο Smartphones «τρέχουν» Android 11 και το γραφικό περιβάλλον της κάθε εταιρείας πάνω από αυτό. Το OneUI 3.1 έχει σημαντικά βελτιωμένη εμφάνιση και χρηστικότητα, ενώ το MiUi 12 της Xiaomi συνεχίζει να προσφέρει εντυπωσιακά πολλές επιλογές παραμετροποίησης.

Τέλος, τα δύο Smartphones έχουν την ίδια «έκδοση» με 128GB αποθηκευτικού χώρου και 6GB RAM. Η τιμή πώλησης τους είναι στα 329 ευρώ για την βασική έκδοση του Note 10 Pro και στα 379 ευρώ για την αντίστοιχη έκδοση του Galaxy A52

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights