Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 5.4 Review: Διαφορετικό άλλα από άλλη εποχή

Nokia 5.4 Review: Διαφορετικό άλλα από άλλη εποχή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Η οθόνη του Smartphone είναι ταυτόχρονα ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αλλά και «αδύναμα» στοιχεία του. Η διαγώνιος στις 6.39 (τυπικά 6.4 ίντσες) είναι ιδανική προκειμένου το συνολικό του μέγεθος να είναι λογικό, αλλά να είναι  και εύχρηστη και άνετη για κάθε είδους απαίτηση.

Χρωματικά είναι ένα ποιοτικό LCD Panel, σε μια κατηγορία τιμής που μια AMOLED οθόνη δεν είναι ακόμα κάτι συνηθισμένο. Οι γωνίες θεάσης είναι μάλλον εντυπωσιακές για μια οθόνη αυτού του είδους, και σε κάθε περίπτωση κάνουν την χρήση του άνετη ακόμα και υπό γωνία.

Όμως η ανάλυση στα 1560×720 pixels είναι χαμηλότερη από το ιδανικό, και μια επιλογή που συνήθως κάνει μια εταιρεία όταν θέλει να περιορίσει περισσότερο από το συνηθισμένο, το κόστος κατασκευής ενός Smartphone.

Σε πολλές περιπτώσεις, η χαμηλότερη αυτή ανάλυση δεν είναι απαραίτητα ορατή και ενοχλητική, όπως στην προβολή φωτογραφιών και βίντεο. Όμως στην ανάγνωση κειμένου, η μειωμένη «λεπτομέρεια» στην γραμματοσειρά που εμφανίζεται στην οθόνη, πιθανόν να είναι λίγο … ενοχλητική.

Για κάποιο λόγο, το Stock Android περιορίζει τις επιλογές που προσφέρει μια οθόνη στην προσαρμογή της χρωματικής της απόδοσης, αν και στο Nokia 5.4 οι επιλογές αυτές έτσι και αλλιώς θα ήταν κάτι το… υπερβολικό για την συγκεκριμένη οθόνη.

Υπάρχει όμως η δυνατότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας του χρώματος, η οποία είναι μάλλον χρήσιμη από την στιγμή που όπως κάθε Smartphone της εταιρείας, έτσι  και αυτό, έχει μια «τάση» να προβάλει πιο ψυχρά χρώματα με μια … μπλέ συνολική απόχρωση.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights