Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Nokia 5.4 Review: Διαφορετικό άλλα από άλλη εποχή

Nokia 5.4 Review: Διαφορετικό άλλα από άλλη εποχή

απο Kostas Gliatiotis

Σχεδιασμός

Αν πρέπει να αναγνωρίσουμε κάτι στην Nokia, είναι ο τρόπος που η εταιρεία καταφέρνει να κάνει τις συσκευές της να ξεχωρίζουν σχεδιαστικά, ακόμα και χωρίς να καταφεύγει σε εξεζητημένες και υπερβολικές λύσεις.

Το Nokia 5.4 είναι ένα Smartphone που με μια πρώτη ματιά, είναι ιδιαίτερα απλό σε εμφάνιση, χωρίς κάποιο στοιχείο που να το κάνει να ξεχωρίζει οπτικά. Όμως η προσοχή στην λεπτομέρεια είναι αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει.

Από τον τρόπο που η πίσω επιφάνεια του είναι ελάχιστα κυρτή ώστε να κάθεται καλύτερα στο χέρι, μέχρι το πως οι συνολικές του διαστάσεις είναι κοντά στο ιδανικό για άνετη χρήση ακόμα και με ένα χέρι.

Ακόμα και το ότι η πλαστική πίσω επιφάνεια έχει μια «επίστρωση» στο εσωτερικό που την κάνει διαφορετική οπτικά από ένα γυαλιστερό πλαστικό, είναι μια λεπτομέρεια που δείχνει ότι το Nokia 5.4 είναι περισσότερο… προσεγμένο από το συνηθισμένο στην κατηγορία του.

Παρόλα αυτά, έχει και κάποια συγκεκριμένα μειονεκτήματα στην κατασκευή του. Το πλαστικό δικαιολογείται στην κατηγορία που ανήκει, όμως το συνολικό του βάρος είναι ίσως λίγο μεγαλύτερο από το ιδανικό, ειδικά με δεδομένη την μικρότερη χωρητικότητα της μπαταρίας στο εσωτερικό του.

Ο αισθητήρας αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, κάτω από τις κάμερες, είναι σε μια θέση που θεωρητικά είναι εύχρηστος και με τα δύο χέρια, όμως είναι μικρότερος σε επιφάνεια και προεξέχει λιγότερο με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολο να τον βρει κανείς με την αφή.

Τέλος, μια λεπτομέρεια που έχει σημασία, είναι ότι η εταιρεία καταλαβαίνει την χρησιμότητα του να αναφέρει την ονομασία της στο μικρό πλαίσιο κάτω από την οθόνη του Nokia 5.4. Με αυτόν τον τρόπο ξεχωρίζει οπτικά, κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο στην κατηγορία του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights