Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Redmi Note 10 Pro Vs Poco X3 Pro: Κάμερα ή επιδόσεις;

Redmi Note 10 Pro Vs Poco X3 Pro: Κάμερα ή επιδόσεις;

απο Kostas Gliatiotis

Η Xiaomi συνεχίζει… ακάθεκτη να παρουσιάζει νέες συσκευές σε σχεδόν κάθε κατηγορία τιμής, και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλές φορές οι συσκευές αυτές να έχουν παρόμοιο κόστος και μικρές ή πιο σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Το Redmi Note 10 Pro, και το Poco X3 Pro είναι ένα ιδιαίτερα… ενδιαφέρον παράδειγμα αυτή της τακτικής, ακριβώς επειδή με κόστος περίπου 300 ευρώ επίσημα στη χώρα μας, έχουν εντυπωσιακά πολλές διαφορές και ελάχιστες ομοιότητες μεταξύ τους.

Το Redmi note 10 pro, όπως έχουμε ήδη δει αναλυτικά, εστιάζει περισσότερο στον τομέα της φωτογραφίας με μια βασική κάμερα στα 108mp που χρησιμοποιεί τον νέο Samsung HM2 αισθητήρα όπως και άλλες συσκευές του ανταγωνισμού του. Έχει και μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή Super AMOLED οθόνη για την κατηγορία του, με υψηλότερη ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz η οποία σύμφωνα με την εταιρεία είναι τεχνικά ίδια “γενιά” με την οθόνη του κορυφαίου μέχρι στιγμής Xiaomi Mi 11.

Το Poco X3 Pro από την πλευρά του, εστιάζει πολύ περισσότερο στις κορυφαίες επιδόσεις, και πρακτικά στην κατηγορία των 300 ευρώ είναι με χαρακτηριστική διαφορά ότι πιο ισχυρό μπορεί να βρει κάποιος. Η διάθεση του θα ξεκινήσει και επίσημα τις επόμενες ημέρες στη χώρα μας από την Info-Quest και το δίκτυο των συενργατών της. Ο Snapdragon 860 επεξεργαστής της Qualcomm στο εσωτερικό του, είναι μια βελτιωμένη έκδοση του δύο ετών πλέον Snapdragon 855, με ακόμα υψηλότερη συχνότητα λειτουργίας για τους πυρήνες επεξεργασίας αλλά και την κάρτα γραφικών του.

Προκειμένου όμως να προσφέρει τις επιδόσεις αυτές, το Poco X3 Pro κάνει συγκεκριμένες παραχωρήσεις. Έχει μια LCD οθόνη, που και πάλι όπως έχουμε δει, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή χρωματικά για το είδος της, που υποστηρίζει επίσης υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz. H κάμερα του έχει σημαντικά χαμηλότερη ανάλυση στα 48mp και χρησιμοποιεί τον παλαιότερο και όχι κορυφαίο τεχνικά, IMX582 αισθητήρα της Sony.

Τα δύο Smartphone είναι προφανώς αρκετά διαφορετικά μεταξύ τους, προκειμένου ο καθένας να μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στις δικές του απαιτήσεις και ανάγκες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights