Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 8 5G Review: Οικονομική πολυτέλεια και τεχνολογία

Realme 8 5G Review: Οικονομική πολυτέλεια και τεχνολογία

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής μνήμη.

Δεν είναι εύκολο να περιγράψει κανείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Realme 8 5G χωρίς να κάνει αναφορά στο αμέσως προηγούμενο Realme 7 5G της εταιρείας. Εκείνο είχε στο εσωτερικό του τον Dimensity 800U επεξεργαστή της Mediatek ο οποίος έχει αντικατασταθεί πλέον από τον Mediatek Dimensity 700 της ίδιας εταιρείας.

Η ουσιαστική διαφορά του όμως είναι μικρότερη από αυτή που δείχνει η ονομασία, αφού έχει μια λιγότερη μονάδα παραγωγής γραφικών στην Mali G57 GPU και δεν έχει την δυνατότητα εγγραφής βίντεο σε ανάλυση 4Κ.

Παρόλα αυτά, η συχνότητα λειτουργίας του είναι υψηλότερη και για τους 8  συνολικα πυρήνες επεξεργασίας στο εσωτερικό του, και είναι αυτό που έχει σημασία σε καθημερινή χρήση. Έτσι το Realme 8 5G είναι πρακτικά το ίδιο γρήγορο σε ότι ζητήσει ο ιδιοκτήτης του, και εδώ η έκδοση με 128GB αποθηκευτικού χώρου έρχεται και με 6GB RAM που είναι υπερ αρκετά για κάθε είδους χρήση.

Το σωστά σχεδιασμένο και σχετικά «ελαφρύ» Realme UI συμβάλει σημαντικά στην άμεση απόκριση του Realme 8 5G σε ότι του ζητήσει ο ιδιοκτήτης του. Το γραφικό περιβάλλον δεν έχει «περιττά» γραφικά και Animations που να το καθυστερούν αλλά και να αυξάνουν τις απαιτήσεις από τον επεξεργαστή μαζί με την κατανάλωση ενέργειας.

Εκμεταλλευόμενη αυτό το πλεονέκτημα, η εταιρεία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σε απόδοση Smartphone σε μια κατηγορία τιμής που αυτό δυστυχώς δεν θεωρείται δεδομένο.

Αντίστοιχα, η «απουσία» μιας μονάδας παραγωγής γραφικών στην Mali G57 είναι μάλλον πιο … έντονη, με το Realme 8 5G παρόλα αυτά να μπορεί να παίξει ακόμα και απαιτητικά παιχνίδια. Αυτό που «χάνει» είναι η ικανότητα να ξεπερνάει τα 60fps σε κάποια από αυτά, κάτι που επίσης μπορεί να δικαιολογηθεί απόλυτα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights