Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 8 5G Review: Οικονομική πολυτέλεια και τεχνολογία

Realme 8 5G Review: Οικονομική πολυτέλεια και τεχνολογία

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Για την οθόνη του Realme 8 5G η εταιρεία έχει κάνει μια συγκεκριμένη «παραχώρηση» προκειμένου να πετύχει την τελική τιμή πώλησης του. Αυτή είναι η επιλογή ενός LCD Panel για την οθόνη του, και τα εισαγωγικά στην «παραχώρηση» αφορούν το ότι πρόκειται για μια από τις καλύτερες οθόνες αυτού του είδους, και μάλιστα σε Smartphone αυτής της κατηγορίας τιμής.

Η οθονη έχει και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στα 90Hz αλλά και την δυνατότητα να τον προσαρμόζει αυτόματα ανάλογα με την εφαρμογή και την περίπτωση. Αυτό είναι επίσης κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο σε αυτά τα χρήματα, και συμβάλει ακόμα περισσότερο στην συνολικά εντυπωσιακή απόδοση της μπαταρίας του Realme 8 5G.

Η ανάλυση της είναι στα 2400×1080 pixels σε μια κατηγορία που (δυστυχώς) ακόμα άλλες εταιρείες θεωρούν αποδεκτή τη χρήση ενός 720p panel ακόμα και σε 5G Smartphones…

Χρωματικά τώρα, η οθόνη του Realme 8 5G είναι όπως είπαμε, ότι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς από ένα LCD Panel. Έχει ζωντανά και έντονα χρωματα, ακριβώς όσο … πρέπει ώστε να μην είναι ορατά τα μειονεκτήματα μιας οθόνης αυτής της τεχνολογίας.

Μάλιστα η απόδοση της ρυθμίζεται ανάμεσα σε «έντονη» και «απαλή» όπως περιγράφεται στις ρυθμίσεις της οθόνης. Εδώ θα θέλαμε η συγκεκριμένη ρύθμιση να είναι λιγότερο κρυμμένη και ίσως η προεπιλογή να μην είναι η έντονη λειτουργία.

Οι γωνίες θεάσης είναι με την σειρά τους απόλυτα ικανοποιητικές και η οθόνη είναι ορατή ακόμα και υπό γωνία από την οποία δεν είναι πρακτικό να χρησιμοποιεί κανείς το Smartphone του. Εντυπωσιάζει τέλος και η φωτεινότητα της, που στην μέγιστη ρύθμιση της, κάνει την οθόνη εύκολη στην ανάγνωση ακόμα και κάτω από τον ήλιο.

Αν κάθε εταιρεία επέλεγε ένα LCD Panel αυτού του είδους για συσκευές σε αυτή την κατηγορία τιμής, είνα σίγουρο ότι η «απαίτηση» για μια έστω μέτρια AMOLED οθόνη θα ήταν λιγότερο… έντονη από μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights