Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme 8 5G Review: Οικονομική πολυτέλεια και τεχνολογία

Realme 8 5G Review: Οικονομική πολυτέλεια και τεχνολογία

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Παρά τις περιορισμένες συνολικές διαστάσεις που αναφέραμε, το Realme 8 5G έχει στο εσωτερικό του μια μπαταρία με χωρητικότητα 5.000mAh.

Εδώ, η εταιρεία έχει σχεδιάσει ένα «έξυπνο» κομμάτι λογισμικού που μπορεί να αλλάζει ανάμεσα σε 4G και 5G δίκτυα ανάλογα με τις απαιτήσεις, και συμβάλλει μαζί με την περιορισμένη κατανάλωση του Dimensity 700 στο να πετυχαίνει η μπαταρία εντυπωσιακά καλούς χρόνους αναμονής και λειτουργίας.

Οι δύο ημέρες χρήσης είναι «εύκολες» για το Realme 8 5G, ακόμα και με σχετικά πιο απαιτητική χρήση, και ακόμα και για όσους χρησιμοποιούν συχνά το Smartphone τους για Social Media και όχι μόνο.

Ακόμα όμως και οι πιο απαιτητικοί ποτέ δεν θα το αφήσουν από μπαταρία μέσα σε μια ημέρα, εκτός βέβαια από όσους αφιερώνουν αρκετές ώρες στο Gaming. Στο τέλος μιας τόσο απαιτητικής ημέρας, η μπαταρία θα έχει τουλάχιστον ένα 20% ακόμα διαθέσιμο που είναι απόλυτα ικανοποιητικό και σαν περιθώριο ασφαλείας.

Συμπέρασμα.

Η Realme έχει σαν στόχο να κάνει το 5G προσβάσιμο σε όλους, με προτάσεις που συνδυάζουν την υποστήριξη του με πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και χαμηλή τιμή πώλησης. Το Realme 8 5G είναι το καλύτερο «παράδειγμα» αυτής της πολιτικής, και είναι ένα Smartphone που σε καθημερινή χρήση δείχνει ότι δεν έχει κάνει κάποια ενοχλητική… θυσία για να το πετύχει αυτό.

Σε μια αγορά που ακόμα και σήμερα υπάρχουν προτάσεις με 5G υποστήριξη, παρόμοια τιμή αλλά κατώτερη κατασκευή και σχεδίαση όπως και χειρότερη συνολικά οθόνη, αυτό που έχει πετύχει η Realme είναι σίγουρα… εντυπωσιακό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights