Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Ultra Review: Η κορυφή

Xiaomi Mi 11 Ultra Review: Η κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Οθόνη.

Ότι και να πει κανείς για την οθόνη του Mi 11 Ultra, όσο και αν περιγράψει αυτά που προσφέρει, θα είναι λίγο μπροστά στην εμπειρία του να την δει και να την χρησιμοποιήσει κάποιος.

Στο τεχνικό κομμάτι, η εταιρεία έχει κάνει απλά… τα πάντα προκειμένου η οθόνη να είναι απλά ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο των Smartphones. Η διαγώνιος της στις 6.81 ίντσες είνα όσο μεγάλη πρέπει να είναι για να είναι πραγματικά άνετη για κάθε είδους χρήση.

Η ανάλυση της στα 3200×1440 pixels είναι επίσης η υψηλότερη που μπορεί να βρει κανείς σε ένα Smartphone, και η λεπτομέρεια απεικόνισης στα 514 Pixel ανά ίντσα είναι απλά εντυπωσιακή.  Προφανώς και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 120Hz και επίσης προφανώς προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες και την κάθε εφαρμογή.

Αν όλα αυτά δεν είναι ήδη αρκετά, η οθόνη έχει ακόμα πολλά «μοναδικά» χαρακτηριστικά. Η μέγιστη φωτεινότητα φτάνει θεωρητικά τα 1.700 nits που σαν νούμερο είναι απλά και πάλι το υψηλότερο που υπάρχει σε Smartphone. Μπορεί μάλιστα να φτάσει τα 900 Nits σε ολόκληρη την επιφάνεια της, νούμερο που επίσης είναι σχεδόν μοναδικό.

Έχει υποστηρίξη για 10bit βάθος χρώματος, υποστήριξη HDR 10 και Dolby Vision HDR και Sampling rate 360Hz στο touch.

Πρακτικά, ότι και αν κάνει ο ιδιοκτήτης του Mi 11 Ultra, η οθόνη του είναι αυτή που προσφέρει την κορυφαία εμπειρία που περιμένει από ένα Smartphone σαν και αυτό. Είναι ουσιαστικά αδύνατον να βρει κανείς κάποιο αρνητικό στην ίδια την οθόνη, και ίσως το μοναδικό υπάρχει… μέσα σε αυτή.

Αναμενόμενα ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι ενσωματωμένος στην ίδια την οθόνη, και είναι οπτικής τεχνολογίας. Η ταχύτητα του όμως χωρίς να είναι ενοχλητική, είναι ίσως λίγο πιο αργή από το ιδανικό για την συγκεκριμένη κατηγορία. Ακόμα και αν αφαιρέσει κάποιος το Animation που εμφανίζεται γύρω από τον αισθητήρα, και αν έχει ήδη την οθόνη του Mi 11 Ultra ανοιχτή, ο χρόνος που χρειάζεται για να αναγνωρίσει το αποτύπωμα απέχει λίγο από το ιδανικό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights