Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Ultra Review: Η κορυφή

Xiaomi Mi 11 Ultra Review: Η κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Μπαταρία.

Η Xiaomi έχει εκμεταλλευτεί σωστά το μέγεθος του Mi 11 Ultra προκειμένου να τοποθετήσει στο εσωτερικό του μια αρκετά μεγάλη μπαταρία με χωρητικότητα  5.000mAh.

Η απόδοση της εξαρτάται όμως σε μεγάλο βαθμό από το τι του ζητάει κανείς, και το κατά πόσο αυτό φτάνει τον Snapdragon 888 στα όρια της απόδοσης του. Η συνεχόμενη χρήση των εντυπωσιακά πολλών επιλογών που έχουν οι κάμερες του Mi 11 Ultra, έχει σαν αποτέλεσμα η κατανάλωση ενέργειας να αυξάνεται σημαντικά, μια παραχώρηση όμως που είναι μάλλον λογική.

Σε πιο απλή καθημερινή χρήση, το MIUI 12.5 είναι πλέον ιδιαίτερα έξυπνο και ίσως λίγο… επιθετικό στο πως διαχειρίζεται τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες. Αν μη τι άλλο, πετυχαίνει τον στόχο του, να περιορίζει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας όταν μια εφαρμογή δεν έχει κανέναν λόγο να συνεχίζει να εκτελείται.

Το Mi 11 Ultra φορτίζει εντυπωσιακά γρήγορα με 67W από τον φορτιστή που περιλαμβάνεται κανονικά στην συσκευασία του, όπως πρέπει άλλωστε στην κατηγορία τιμής του.

Όμως έχει και κάτι πραγματικά μοναδικό, την ικανότητα να φορτίζει με 67W και… ασυρματα έστω και αν χρειάζεται έναν συγκεκριμένο και μάλλον ακριβό φορτιστή της Xiaomi.

Συμπέρασμα.

Ένα κορυφαίο Smartphone δεν αρκεί να … δηλώνει τι μπορεί να κάνει, αλλά να το προσφέρει και στην πράξη. Το Mi 11 Ultra είναι η καλύτερη απόδειξη ότι όταν μια εταιρεία γνωρίζει πως να το κάνει αυτό, δεν στηρίζεται στον εντυπωσιασμό που προκαλούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι κάμερες του κάνουν αυτό που δεν  μπορεί κανένα άλλο Smartphone σε συγκεκριμένους τομείς, η κατασκευή του είναι από υλικά που δεν μπορεί να βρει κανείς σχεδόν πουθενά αλλού, και η οθόνη του είναι ίσως η καλύτερη που υπάρχει. Αυτό το τελευταίο από μόνο του, είναι ένα σκληρό χτύπημα σε άλλες συσκευές με την περιγραφή… Ultra στην ονομασία τους.

Αυτό που έχει σημασία όμως είναι ότι ακόμα και με υψηλότερο κόστος από το συνηθισμένο, το Mi 11 Ultra είναι ένα Smartphone που δικαιολογεί τα χρήματα του όχι επειδή δείχνει μοναδικό, αλλά επειδή πραγματικά είναι.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights