Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Xiaomi Mi 11 Ultra Review: Η κορυφή

Xiaomi Mi 11 Ultra Review: Η κορυφή

απο Kostas Gliatiotis

Επεξεργαστής-Επιδόσεις

Αν υπάρχει ένας τομέας όπου το Mi 11 Ultra δεν μπορεί να ξεχωρίσει, απλά να είναι το ίδιο εντυπωσιακό με το απλό Mi 11 και ακόμα και το Mi 11i, είναι αυτός των επιδόσεων. Ο Snapdragon 888 είναι ο καλύτερος επεξεργαστής της Qualcomm αυτή τη στιγμή, και είναι αυτός που αναμενόμενα βρίσκεται στο εσωτερικό του.

Όμως και εδώ έρχεται με συγκεκριμένα μειονεκτήματα στην διατήρηση της απόδοσης του λόγω αυξημένης θερμοκρασίας λειτουργίας, και εντυπωσιακά υψηλή κατανάλωση ενέργειας.

Το Mi 11 Ultra κάνει ότι καλύτερο μπορεί με τον σχεδιασμό της ψύξης του προκειμένου να περιορίσει τα προβλήματα αυτά, και στην πράξη είναι ίσως η συσκευή που μπορεί να διατηρήσει την απόδοση του Snapdragon 888 στο μέγιστο για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εδώ υπάρχει μια «παγίδα» που μπορεί να πέσει εύκολα κάποιος, κρίνοντας το Smartphone από την θερμοκρασία που αντιλαμβάνεται στο εξωτερικό του μέρος. Το κεραμικό είναι καλός αγωγός της θερμότητας με αποτέλεσμα να μεταφέρει πιο γρήγορα και πιο αποδοτικά αυτή που παράγεται στο εσωτερικό του.

Ο ιδιοκτήτης του Mi 11 Ultra πρέπει να… θυμάται ότι η θερμοκρασία που νιώθει στο χέρι του είναι αυτή που έχει μεταφερθεί από το εσωτερικό του, και αυτό επιτρέπει στο Smartphone να διατηρεί την απόδοση του.

Αυτό που κάνει τον Snapdragon 888 να «τρομάζει» με την κατανάλωση του, είναι η Adreno 660 GPU στο εσωτερικό του. Αυτή είναι που μπορεί να φτάσει την κατανάλωση ενέργειας στα … 12.9W, ένα ποσό που πραγματικά είναι απίστευτο για μια φορητή συσκευή με παθητική ψύξη.

Αυτή είναι που καταναλώνει και εντυπωσιακά ποσά ενέργειας με αποτέλεσμα ακόμα και η μπαταρία των 5.000mAh του Mi 11 Ultra να φαίνεται…. μικρή.

Όμως και εδώ η πράξη διαφέρει σημαντικά, αφού την μέγιστη αυτή απόδοση μπορεί να την «βγάλει» κάποιος μόνο  μέσω συγκεκριμένων Benchmarks. Κάθε είδους παιχνίδι, όσο απαιτητικό και αν είναι αυτό, ακόμα και στην υψηλή ανάλυση της οθόνης του Mi 11 Ultra φτάνει την Adreno 660 έως το… 50% της απόδοσης της.

Αυτό σημαίνει ότι στην πράξη, έχει ακόμα ένα μεγάλο περιθώριο προκειμένου να μπορεί να διατηρήσει την απόδοση της για όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να μειωθεί λόγω αυξημένης θερμοκρασίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights