Αρχικη APPS / GAMES Huawei Health Εύκολα και γρήγορα

Huawei Health Εύκολα και γρήγορα

απο Kostas Gliatiotis

Είναι γνωστό ότι κάποιες εταιρείες, αποφεύγουν να ξεκαθαρίσουν ότι τα Wearable προϊόντα τους, και πιο συγκεκριμένα τα Smartwatches τους, είναι πλήρως συμβατά με τα Smartphones κάθε άλλης εταιρίας, όπως και αντίστοιχα ότι δεν υπάρχει κάποιο “πρόβλημα” και με το να χρησιμοποιήσεις προϊόν άλλης εταιρίας στο δικό σου Smartphone.

Η Huawei, προφανώς και αποτελεί εξαίρεση σε αυτό, αφού δηλώνει ξεκάθαρα ότι τα Smartwatches της αλλά και προϊόντα όπως ακουστικά και όχι μόνο, είναι πλήρως συμβατά με κάθε Android Smartphone αλλά και iPhone της Apple. Η εφαρμογή Huawei Health, είναι αυτή με την οποία μπορεί να συνδέσει κάποιος το έξυπνο ρολόι του με το Smartphone, και η εταιρεία έχει φροντίσει ώστε η εγκατάσταση της να είναι μια ιδιαίτερα εύκολη και απλή διαδικασία.

Παρόλα αυτά, για λόγους που δεν μπορεί να “αλλάξει” η Huawei, κάποιες φορές η νεότερη έκδοση του Huawei Health δεν είναι διαθέσιμο στο Play Store για Android Smartphones. Έτσι η εταιρεία, προσφέρει έναν ακόμα ιδιαίτερα απλό και εύκολο τρόπο να την εγκαταστήσει κάποιος μέσω του Browser του, από την δική της επίσημη σελίδα. Στο συγκεκριμένο βίντεο λοιπόν, βλέπουμε πόσο … απλή είναι η διαδικασία αυτή, σε δύο Smartphones που δεν ανήκουν στην Huawei. Το Poco F3 συνδέεται χωρίς κανένα πρόβλημα με το Watch Fit Elegant, και το Realme GT αντίστοιχα το ίδιο εύκολα και απλά με το Watch GT 2 Pro. Το Watch 3 Pro, και το Mate 40 Pro, κάνουν μια… Guest Star εμφάνιση στο βίντεο, όπως και τα νέα Freebuds 4 ακουστικά της εταιρείας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights