Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Realme GT Master Edition Unboxing video

Realme GT Master Edition Unboxing video

απο Kostas Gliatiotis

Η Realme συνεχίζει να αναπτύσσεται στην Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά με εντυπωσιακούς ρυθμούς, και παρουσιάζει συνεχώς νέα Smartphones σχεδιασμένα να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις σε κάθε κατηγορία τιμής. Το Realme GT Master Edition είναι η … τρίτη συσκευή της κορυφαίας σειράς, μετά το εντυπωσιακό για τις επιδόσεις του Realme GT, και την μοναδική κάμερα του Realme GT master Explorer edition. Παραδοσιακά, η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει με το Unboxing video.

Παρά την παρόμοια ονομασία, το Realme GT Master Edition είναι ένα διαφορετικό Smartphone, σχεδιασμένο να καλύψει τις απαιτήσεις στο άνω άκρο της μεσαίας κατηγορίας τιμής. Είναι εξοπλισμένο όμως με εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά, όπως ο Snapdragon 778G επεξεργαστής της Qualcomm που αποτελεί μια από τις πιο ισχυρές λύσεις στην μεσαία κατηγορία. Έχει μια Super AMOLED οθόνη με ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και υψηλή ονομαστική φωτεινότητα στα 1.000nits και μια βασική καμερα στα 64mp η οποία είναι παρόμοια με αυτή του κορυφαίου τεχνικά Realme GT.

Φυσικά, όπως και σχεδόν όλα τα Smartphones της εταιρείας πλέον, υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 65W με το SuperDart πρότυπο της Realme, και φυσικά ο φορτιστής περιλαμβάνεται στη συσκευασία του.  Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 4.300mAh, όμως το Realme UI V2.0 είναι ιδιαίτερα “έξυπνο” στην διαχείριση ενέργειας, και τον έλεχγο των εφαρμογών για άσκοπη κατανάλωση μπαταρίας. Παραδόξως, αρχικά στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμη κορυφαία έκδοση του Realme GT Master Edition, με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου, σε μια ιδιαίτερα ελκυστική τιμή στα 419 ευρώ. Η βασική του έκδοση με 8GB RAM και πάλι, αλλά 128GB αποθηκευτικού χώρου θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights