Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Poco M4 Pro 5G review: Αναμενόμενη βελτίωση (video)

Poco M4 Pro 5G review: Αναμενόμενη βελτίωση (video)

απο Kostas Gliatiotis

Το Poco M4 Pro 5G είναι η νεότερη πρόταση της εταιρείας στη μεσαία κατηγορία, και αυτό είναι το αναλυτικό του review. Έχει κάποιες σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με το αμέσως προηγούμενο Poco M3 Pro 5G, και κάποιες λιγότερο χρήσιμες. Είναι πρακτικά το Xiaomi Note 11 με διαφορετική εξωτερική εμφάνιση, ένα Smartphone που ακόμα δεν έχει έρθει επίσημα στη χώρα μας. Στο αναλυτικό του review λοιπόν, βλέπουμε καλύτερα την οθόνη του, ένα LCD Panel στις 6.6 ίντσες και με 90Hz ρυθμό ανανέωσης.

Το Poco M4 Pro 5G έχει τον Dimensity 810 επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό του, που αποτελεί μια αναβάθμιση σε σύγκριση με αυτόν του προκατόχου του. Έχει όμως ικανοποιητική απόδοση ακόμα και σε σχετικά απαιτητικά παιχνίδια, ενώ η Mediatek έχει βελτιώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας σε όλους τους επεξεργαστές της εδώ και … .αρκετά χρόνια πλέον, όπως και την θερμοκρασία λειτουργίας τους.

Η βασική του κάμερα έχει ονομαστική ανάλυση 50mp και ένα μάλλον αποδοτικό διάφραγμα στο f/1.8 στο φακό της, αναμενόμενα όμως χωρίς OIS στη συγκεκριμένη κατηγορία τιμής. Μαζί με αυτή, υπάρχει μια ακόμα Ultra wide κάμερα στα 8mp, και είναι μάλλον ασυνήθιστο για την εταιρεία να έχει μια συσκευή με… μόνο δύο κάμερες στο πίσω μέρος. Παρόλα αυτά, μόνο η βασική των 50mp μπορεί να χρησιμοποιήσει το Night mode, με σχετικά καλά αποτελέσματα, και αυτή με τον Ultrawide φακό όχι, κάτι που περιορίζει την απόδοση της σε χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού.

Η μπαταρία του Poco M4 Pro 5G έχει “συνηθισμένη” πλέον χωρητικότητα στα 5.000mAh και ικανοποιητική απόδοση, ακόμα και με τις δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα σε δίκτυο πέμπτης γενιάς. Φορτίζει με 33W που είναι επίσης απόλυτα ικανοποιητική ταχύτητα φόρτισης για ένα Smartphone σε αυτή την κατηγορία.

Τέλος, η βασική έκδοση του Poco M4 Pro 5G έρχεται με 64GB αποθηκευτικού χώρου και 4GB RAM, ενώ θα υπάρχει σε μια ακόμα έκδοση με 128GB και 6GB RAM, πιθανότατα προτιμότερη για λίγο πιο “απαιτητική” χρήση. Ακολουθήστε μας σε Social Media Facebook: https://www.facebook.com/in2mobile Instagram: https://www.instagram.com/in2mobile/ Twitter: https://twitter.com/in2mobilegr

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights